blootwateryoga

Blootwateryoga, voel het verschil

Blootwater yoga, herken je dat, het gevoel van vrijheid bij bloot zwemmen?

Blootwateryoga, wie al vaker bloot heeft gezwommen, wil waarschijnlijk nooit meer anders. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt.

Voor wie nog niet eerder bloot de stap in het water heeft gezet… Verwen jezelf, verlaag die zwembaddrempel en ervaar hoe het voelt om zonder nat of knellend badpak heerlijk te zwemmen of te drijven. Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more!

Ook yoga geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Dit is je kans om op de zaterdagen, 30 november 2019 (winter special), 25 januari 2020, 29 februari, 28 maart, 25 april te genieten van deze mooie combinatie, yoga en blootwateryoga. Van 19:00 uur tot 21,00 uur blootwaterzwemmen en we beginnen om 19.30 uur met de blootwateryoga.

 

FOTO: Bron NFN natuurlijk

WELKOM IN MIJN WERELD VAN ONTSPANNNING, NU OOK MET BLOOTWATERYOGA.

Er was al blootwaterzwemmen in het Borgelerbad, elke laatste zaterdag van de maand. Ook verzorg ik al een poosje de yogalessen in De Scheg bij de Ladiesnight. Dus de link werd snel gelegd om blootwateryoga te verzorgen bij De Scheg in Deventer. Stuur mij een mail en je ontvangt de informatie met wanneer, hoe en wat!

BLOOT YOGA EN DE CHAKRA’S.

blootwateryoga en blootwaterzwemmen

Blootwateryoga en de chakra’s

In mijn “gewone yogalessen” komen de chakra’s regelmatig voor. Bij blootwateryoga word jij je nog bewuster van deze chakra’s. Het element water staat bij het tweede chakra. Dit chakra staat ook voor genieten en schaamte. Dus bij wateryoga ga je de schaamte voorbij en kun je nog vrijer genieten van de yoga en van je lichaam.

BLOOTWATERYOGA, DE SCHAAMTE VOORBIJ EN GENIETEN!

Normaal zeg ik altijd, welkom bij mij op de yogamat, maar nu welkom om samen te genieten van vrijheid, yoga, water en ontspanning!

Voor meer info: [email protected]