BLOOTWATERYOGA DEVENTER

Blootwateryoga Deventer geeft vrijheid

BLOOTWATERYOGA, PLEZIER EN VEILIGHEID VOOROP

Blootwateryoga Deventer, we zitten  in het vierde chakra , het chakra van je hart volgen en passie. Dit is een goede combinatie bij de bloot wateryoga. Bloot wateryoga, herken je dat, het gevoel van vrijheid bij bloot zwemmen? Wie al vaker bloot heeft gezwommen, wil waarschijnlijk nooit meer anders. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt. Voor wie nog niet eerder bloot de stap in het water heeft gezet… Verwen jezelf, verlaag die zwembaddrempel en ervaar hoe het voelt om zonder nat of knellend badpak heerlijk te zwemmen of te drijven.

Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more! Ook yoga geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Dit is je kans om op zaterdag 25 november te genieten van deze mooie combinatie, yoga en blootwateryoga. Blootwateryoga Deventer is er voor iedereen.

WELKOM IN DE WERELD VAN ONTSPANNNING, OOK MET BLOOTWATER YOGA DEVENTER

Er was al blootwaterzwemmen, elke laatste zaterdag van de maand. In samenwerking met de bloteplons blootwateryoga. Ook verzorg ik al een poosje de blootyoga. Dus de link werd snel gelegd om blootwateryoga te verzorgen bij De Scheg in Deventer. Stuur mij een mail en je ontvangt de informatie met wanneer, hoe en wat! De blootwateryoga gaat samen met het blootzwemmen in Deventer. Blootwateryoga Deventer is een holistische aanpak

BLOOTWATERYOGA DEVENTER, YOGA EN DE CHAKRA’S IN HET WATER

Bekijk onderstaande video eens, hierin vertel ik meer over blootwateryoga Deventer.

https://youtube.com/watch?v=BNB-QDBgSC8&t=14s

Daarom een liefdevolle uitnodiging om elke laatste zaterdag van de maand te komen voor een blootwateryogales in De Scheg in Deventer. Vanaf 17.00 uur kun je al bloot het water in, de bloot wateryogales begint om 18.00 uur. Het blootzwemmen en de blootwateryoga is van september tot juni. Blootwateryoga Deventer is er voor iedereen.

Bloot zwemmen in 2023

Het eerste halfjaar van 2023 kunnen we weer blootzwemmen in de Scheg.

Hier de volgende data:
Zaterdag. 28-01 19:00-21:00
Zaterdag. 25-02 19:00-21:00
Zaterdag. 25-03 19:00-21:00
Zaterdag. 29-04 19:00-21:00
Zaterdag. 27-05 19:00-21:00
Zaterdag. 24-06 19:00-21:00

De Scheg biedt o.a. een instructiebad Sauna’s en een wedstrijdbad.

Naast dit alles is er yoga en gratis koffie en thee.
Kijk ook eens op www.nfn.nl en www.sportbedrijfdeventer.nl/descheg/

Wil je meer weten, kijk dan op blootwateryogadeventer

Mag ik je als enige blootwateryoga docent van Nederland welkom heten zaterdag in De Scheg? Eens geen yoga op de yogamat. Blootwateryoga Deventer is uniek in Deventer en omgeving.
blootwateryoga Deventer
blootwateryoga

Met yogagroet,
Berry