bloot yoga

Bloot yoga voor nog meer voelen

Bloot yoga, herken je dat, het gevoel van vrijheid bij blootyoga?

Bloot yoga, wie vaker naakt heeft gerecreëerd, wil waarschijnlijk nooit meer anders ontspannen. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt.

Voor wie nog niet eerder blootyoga heeft ervaren en de eerste stap in het naturisme heeft gezet… Verwen jezelf, verlaag de schaamtedrempel en ervaar hoe het voelt om zonder knellende kleding heerlijk te bewegen en te ontspannen. Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more!

Welkom in mijn wereld van ontspanning, nu ook met bloot yoga.

Er was al blootwaterzwemmen in het De Scheg in Deventer, elke laatste zaterdag van de maand. Dus de link werd snel gelegd om bloot yoga te verzorgen in Deventer. Stuur mij een mail en je ontvangt de informatie met wanneer, hoe en wat!

bloot yoga
Ook bloot yoga in de sauna

Ook is de combinatie van een blootyogales en de sauna een mooie combinatie.

Bloot yoga en de chakra’s

In mijn “gewone yogalessen” komen de chakra’s regelmatig voor. Bij blootyogalessen word jij je nog bewuster van deze chakra’s.  De demoon van het tweede chakra is schaamte, dus bij bloot yoga ga je de schaamte voorbij en kun je vrij gaan genieten van een yogales en van je lichaam.

Naakt yoga, de schaamte voorbij en genieten

Er is ook elke maand bloot yoga in De Scheg.

Normaal zeg ik altijd, welkom bij mij op de yogamat, maar nu welkom om samen te genieten van vrijheid, yoga, water en ontspanning! Ook yoga geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Dit is je kans om op de  zaterdagen, l te genieten van deze mooie combinatie, yoga en blootwateryoga. Van 17:00 tot 19:00 uur blootwaterzwemmen en daar tussenin van 18:00 tot 18:30 uur blootwateryoga.

Voor meer info: info@blootwateryoga.nl

Intake blootyoga

Omdat blootyoga nog wat in de taboesfeer ligt, is het mogelijk om eerst een intakegesprek te hebben. Je blokkades kunnen we dan samen bespreken voor je deelneemt aan de blootyogalessen. Het is ook mogelijk om eerst een privéles naaktyoga te ervaren en later over te gaan naar de groepsblootyogalessen.