bloot yoga model

Bloot yoga model voor innerlijke vrijheid

Bloot yoga model, herken je dat, kunst in volledige vrijheid?

Bloot yoga model, wie vaker bloot heeft gerecreëerd, wil waarschijnlijk nooit meer anders ontspannen. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt. Om dit dan ook nog te tekenen of te schilderen, geeft een zeer rustgevend gevoel. Als model mediteer ik en deze wisselwerking tussen mediteren en jij als kunstenaar is heel bijzonder.

Voor wie nog niet eerder blootyogamodellen heeft gebruikt in zijn/haar kunst, heb ik een speciale prijs. Verwen jezelf, verlaag de schaamtedrempel en ervaar hoe het voelt om een mediterende yogi te gebruiken als model. Gewoon een yogi in het pak waarin hij geboren is, less is more!

blootyogamodel

Welkom in mijn wereld van ontspanning, nu ook als bloot yoga model .

Er was al blootwaterzwemmen en blootyoga, dus de link werd snel gelegd om blootyogamodel te zijn. Stuur mij een mail en je ontvangt de informatie met hoe en wat! Bloot is nog een taboe maar ervaar de innerlijke vrijheid.

 

blootyogamodel

Bloot yoga model en de chakra’s

In mijn “gewone yogalessen” komen de chakra’s regelmatig voor. Als  de bloot yoga model word jij je als kunstenaar nog bewuster van deze chakra energie tijdens je werk.  De demon van het tweede chakra is schaamte, dus bij bloot yogamodellen ga je de schaamte voorbij en kun je vrij gaan genieten van yoga en je eigen meditatie tijdens je portretwerk.

Naaktyogamodel, samen  genieten

Normaal zeg ik altijd, welkom bij mij op de yogamat, maar nu welkom om samen te genieten van vrijheid, yoga en ontspanning! Een yogamodel geeft je een gevoel van vrijheid en ruimte. Je deelt dit gevoel met het mediterende blootyoga model.

Intake

Omdat naaktyogamodellen nog wat in de taboesfeer liggen, is het mogelijk om eerst een intakegesprek te hebben. we kunnen dan samen bespreken hoe we samenwerken. Omdat ik als bloot yoga model veel ervaring heb, kunnen we samen de yogahoudingen bespreken.