bloot yoga

Bloot yoga, less is more voor jou

BLOOT YOGA, PLEZIER VOOR TWEE

Bloot yoga, we zitten in het vierde chakra, het chakra van je hart volgen en passie.  Blootyoga, herken je dat, het gevoel van vrijheid bij blootyoga? Wie al vaker blootyogalessen heeft beoefend, wil waarschijnlijk nooit meer anders. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt. Voor wie nog niet eerder bloot de stap op de yogamat heeft gezet… Verwen jezelf, wees je eens bewust van je eventuele vooroordelen en ervaar hoe het voelt om zonder knellende kleding heerlijk te ontspannen. Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more! Ook yoga geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Dit is je kans om regelmatig te genieten van deze mooie combinatie, yoga, less is more en het vrije gevoel.

WELKOM IN DE WERELD VAN ONTSPANNNING, OOK MET BLOOT WATER YOGA

Er was al blootwaterzwemmen, elke laatste zaterdag van de maand. Ook heb ik een poos de yogalessen verzorgd in De Scheg bij de Ladiesnight. Dus de link werd snel gelegd om blootwateryoga te verzorgen bij De Scheg in Deventer. Stuur mij een mail en je ontvangt de informatie over bloot yoga met wanneer, hoe en wat!

BLOOTWATERYOGA, BLOOTYOGA EN DE CHAKRA’S

Bij de Hatha yogalessen zijn we ons vaak bewust van de chakra’s. Bij de bloot yogalessen en de bloot yoga voel je het vierde chakra nog bewuster. Het vierde chakra staat voor de verbinding, liefde en je hart volgen. Daarom een liefdevolle uitnodiging om elke laatste zaterdag van de maand te komen voor een blootwateryogales in De Scheg in Deventer. Vanaf 19.00 uur kun je al bloot het water in, de bloot yoga begint om 19.30 uur. Wil je meer weten, kijk dan op blootwateryogadeventer. Mag ik je als enige bloot yogadocent van Deventer en verre omgeving welkom heten zaterdag in De Scheg of op de yogamat? Informeer even wanneer de eerste blootyoga weer is.

Data

De dagen van het blootzwemmen en de bloot yoga zijn weer bekend voor seizoen 2021/2022:

30 oktober
27 november(waarschijnlijk weer winterspecial)
18 december
29 januari
26 februari
26 maart
30 april
We beginnen om 19.00 uur  en het is tot 21.00 uur. De bloot yoga is om 19.30 uur.
bloot yoga
Bloot yoga op de yogamat en in het water