bloot water yoga

Bloot water yoga Deventer, je voelt het verschil

Bloot water yoga, herken je dat, het gevoel van vrijheid bij bloot zwemmen?

Bloot water yoga Deventer, wie al vaker bloot heeft gezwommen, wil waarschijnlijk nooit meer anders. Het is aan een ander niet uit te leggen hoe het voelt.

Voor wie nog niet eerder bloot de stap in het water heeft gezet… Verwen jezelf, verlaag die zwembaddrempel en ervaar hoe het voelt om zonder nat of knellend badpak heerlijk te zwemmen of te drijven. Gewoon in het pak waarin je geboren bent, less is more!

Van 19:00 uur tot 21,00 uur blootwaterzwemmen en we beginnen om 19.30 uur met de blootwateryoga in Deventer.

WELKOM IN MIJN WERELD VAN ONTSPANNNING, NU OOK MET BLOOTWATERYOGA.

Er was al blootwaterzwemmen in het Borgelerbad, elke laatste zaterdag van de maand. Dus de link werd snel gelegd om blootwateryoga te verzorgen bij De Scheg in Deventer. Stuur mij een mail wanneer je meer informatie wil ontvangen.

De data voor bloot water yoga in het nieuwe seizoen 2022 / 2023 zijn nog niet bekend. De afgelopen jaren begonnen we altijd in september. De laatste zaterdag van de maand.

We beginnen om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur.

BLOOTYOGA DEVENTER EN DE CHAKRA’S.

We gaan ook door de chakra’s bij de blootwateryoga

Bloot water yoga en de chakra’s

In mijn “gewone yogalessen” komen de chakra’s regelmatig voor. Bij blootwateryoga word jij je nog bewuster van deze chakra’s. Het element water staat bij het tweede chakra. Dit chakra staat ook voor genieten en schaamte. Dus bij wateryoga ga je de schaamte voorbij en kun je nog vrijer genieten van de yoga en van je lichaam. Bloot water yoga kun je goed combineren met blootyoga.

BLOOT WATERYOGA DEVENTER, DE SCHAAMTE VOORBIJ EN GENIETEN!

Normaal zeg ik altijd, welkom bij mij op de yogamat, maar nu welkom om samen te genieten van vrijheid, yoga, water en ontspanning! Bloot water yoga kent een holistische aanpak.

Voor meer info: info@blootwateryoga.nl