black friday yoga aanbieding

Black friday yoga aanbieding

Yoga aanbiedingen van 26 november tot 10 december

Black friday yoga aanbieding in Deventer, Terwolde en Twello. Eind november tot begin december grote kortingen op meditatieyogalessen, meditatiekussens, mindfulnessboeken, yogaboeken.

Yoga workshops met de backmitra

Ik heb de backmitra leren kennen en heb deze geïntegreerd met yoga en zo ontstond de backmitrayoga. De backmitra ontspant de rug. Ik werk niet met hulpmiddelen, maar de backmitra is een uitzondering. Er zijn verschillende workshops waarbij je kennis kunt maken met de backmitra. Dit is een mooie black friday yoga aanbieding voor privebackmitralessen. Alleen bij black Friday 35% korting op een backmitra en priveles. Ook black friday korting voor alleen de backmitra.

Wateryoga en blootwateryoga kortingen bij de black friday yoga aanbieding

Yoga en water zijn een mooie combinatie, het geeft je een gevoel van vrijheid. Vorig jaar is naast de wateryoga de blootwateryoga ontstaan in Deventer. Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom in De Scheg voor de wateryoga zonder badkleding. Ook ben je gratis welkom bij een blootwateryogales bij minimaal drie maanden yogales. Ik betaal je entree bij De Scheg tijdens deze black Friday aanbiedingen/

Black friday yoga aanbieding voor yogaboeken

black friday yoga aanbieding

Wat is yoga zonder een mooie theoretische kennis? Ik heb een paar mooie yogaboeken en mindfulnessboeken kunnen bemachtigen bij de uitgever. Kijk eens op deze link of deze boeken jouw yoga plezier kunnen vergroten. Bij de black friday yoga aanbiedingen ontvang je nog eens 10% extra korting.

Blackfridayyogaaanbieding,  yoga met fikse kortingen in Deventer Terwolde en Twello

black friday yoga aanbieding

In 2021 was er dus al veel te beleven bij de Deventer yoga.  In 2022 zijn er weer mooie workshops, ook is het mogelijk om voor 5 euro en 10 yogalessen te genieten van dit deze workshops, je betaalt dan 100 euro tijdens de black friday dagen. Vraag ook al naar de 2023 yoga aanbiedingen.

2022 yoga in Deventer Epse Terwolde en Twello en nieuwe locaties

Ik gaf al yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. Het afgelopen jaar is er ook nog bijgekomen de blootwateryoga. Ook zijn er steeds meer doelgroep yogalessen zoals de stoelyoga en yoga privelessen. Je kunt dus op veel plekken terecht bij de 2022 yoga aanbieding.

Meer black friday yoga aanbiedingen yoga aanbieding in Deventer en omgeving

Wanneer je begint met yoga bij mij ontvang je een yogaboek en een mindfulnessboek met een waarde van 50 euro. Voor 10 yogalessen betaal je maar 95 euro! Print deze 2022 yoga aanbieding uit en onderstreep van welke aanbieding je gebruik wilt maken. Dit kunnen dus ook twee aanbiedingen zijn.

Wil jij meer weten over black friday yoga aanbiedingen in Deventer yoga, yoga,  Terwolde yoga, yoga Twello, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl. Geef aan waar je keuze naar uit gaat en ik laat je profiteren van grote blackfriday kortingen.