beginners yoga Twello

Beginners yoga Twello

Beginnersyoga Twello

Beginner yoga Twello, ik moet altijd een beetje lachen om die advertenties met beginners yoga. Is dat yoga die niet zo moeilijk is? Heb je geen ervaring met yoga en daarom moet je in de groep “beginnersyoga”? Of krijg je meer aandacht van de yogadocent, omdat je een beginner bent?

Beginners yoga in Deventer Twello en Terwolde

Beginners yoga Twello, we lachen om beginnersyoga

Wanneer je bij mij op yoga komt, dan kom je in een yogagroep waar cursisten zijn die al 30 jaar yoga van mij ontvangen, maar ook cursisten die net begonnen zijn. Omdat de yoga bij mij niets met prestatie te maken heeft is er geen beginners yoga, iedereen pakt op waar hij of zij voor open staat.

beginners yoga Twello
Gratis proefles bij de beginners yoga  Twello

Waarom bij mij geen beginnersyoga?

De yogalessen zijn zo opgebouwd dat iedereen de oefeningen kan doen. Maar nu komt de kern: iemand die al 30 jaar op yoga zit pikt wat anders op bij een yogaoefening dan iemand die net begonnen is. Wanneer een cursist, die al 30 jaar yoga volgt de schouders optrekt, dan voelt hij of zij meteen dat de buik ingetrokken wordt en dat er overtollige spanning wordt gemaakt enz.. Iemand die net op beginners yoga Twello komt voelt misschien alleen maar de spanning in de schouders en dat ook de kaken aangespannen worden. Dus iemand met meer yogaervaring is zich van meer bewust dan de “yoga beginner”.

"<yoastmark

Yoga beginner Twello, met knipoog, ontvangt je bij mij een gratis proefles!

Ervaar eens wat beginners yoga Twello voor jou kan betekenen! Daarom is de eerste kennismaking les altijd gratis. Er zijn veel vormen van yoga die je kunt uitproberen. Je kunt kiezen uit meditatieyoga, plusyoga, wateryoga, yoga privelessen en hatha yoga.

Mail mij eens, info@yogaberrydeventer.nl en wees welkom in mijn wereld van ontspanning.

Waar beginneryoga Twello?

Je kunt op veel plekken terecht voor beginners yoga Twello, met knipoog. Er is yoga  in Twello in gebouw Irene op de dinsdagavond. Op de woensdagmiddag in Terwolde om 14.30 uur . Ook is De Worp een kleine afstand vanuit Twello, hier ben je welkom om 19.30 uur. Ook is er Deventer yoga, yoga Colmschate en yoga Voorst. Kijk ook eens bij de lestijden.