Beginners yoga

Beginners yoga Deventer, probeer het gratis.

Beginners yoga Deventer

Beginner yoga Deventer, ik moet altijd een beetje lachen om die advertenties met beginners yoga. Is dat yoga die niet zo moeilijk is? Heb je geen ervaring met yoga en daarom moet je in de groep “beginnersyoga”? Of krijg je meer aandacht van de yogadocent, omdat je een beginner bent?

Beginners yoga in Deventer Epse Twello en Terwolde
Yoga, meditatie, buiten yoga

Beginners yoga Deventer, we lachen om beginnersyoga

Wanneer je bij mij op yoga komt, dan kom je in een yogagroep waar cursisten zijn die al 30 jaar yoga van mij ontvangen, maar ook cursisten die net begonnen zijn. Omdat de yoga bij mij niets met prestatie te maken heeft is er geen beginners yoga, iedereen pakt op waar hij of zij voor open staat.

"<yoastmark

Waarom bij mij geen beginnersyoga?

De yogalessen zijn zo opgebouwd dat iedereen de oefeningen kan doen. Maar nu komt de kern: iemand die al 30 jaar op yoga zit pikt wat anders op bij een yogaoefening dan iemand die net begonnen is. Wanneer een cursist, die al 30 jaar yoga volgt de schouders optrekt, dan voelt hij of zij meteen dat de buik ingetrokken wordt en dat er overtollige spanning wordt gemaakt enz.. Iemand die net bij de beginners yoga Deventer komt voelt misschien alleen maar de spanning in de schouders en dat ook de kaken aangespannen worden. Dus iemand met meer yogaervaring is zich van meer bewust dan de “yoga beginner”.

beginners yoga Deventer
Zomer yoga, buiten yoga, rug yoga voor beginners

Yoga beginner Deventer, met knipoog, ontvangt bij mij een gratis proefles!

Ervaar eens wat yoga voor jou kan betekenen! Daarom is de eerste kennismaking les altijd gratis. Er zijn veel vormen van yoga die je kunt uitproberen. Je kunt kiezen uit meditatie yoga, plusyoga, wateryoga, yoga privelessen en hatha yoga. Ook beginners yoga Deventer buiten in de natuur.

Mail mij eens, info@yogaberrydeventer.nl en wees welkom in mijn wereld van ontspanning.

Waar beginnersyoga Deventer?

Je kunt op veel plekken terecht voor beginners yoga Deventer, met knipoog. Er is yoga Twello, Deventer yoga, yoga Epse, yoga Voorst en yoga Terwolde. Vanuit Gorssel kun je yoga ontvangen in het mooie kerkje van Epse, yoga Gorssel.

Kijk ook eens bij de lestijden.