bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga bij de Deventer yoga

Bedrijfsyoga en 0ntspanning op de werkplek is vaak ver te zoeken. Er is dus veel behoefte aan betere onderlinge communicatie, meer positieve energie op de werkplek. Bedrijfsyoga kan hierin positief meewerken. Steeds meer organisaties passen yoga toe in hun bedrijf.

Bedrijfsyoga is dus een investering in je gezondheid en productiviteit en in die van je collega’s.  Hierdoor neemt altijd de kwaliteit van het werk toe. Een positieve werksfeer, verbetering van je concentratievermogen en een betere onderlinge samenwerking met collega’s is belangrijk. Het geeft meteen een goed gevoel wanneer je ’s ochtends de deur uit gaat om naar je werk te gaan!

Ik geef toegankelijke oefeningen die ter plekke uitgevoerd kunnen worden. In je werkkleding, zittend in een stoel achter je bureau kun je de oefeningen doen Je wordt je bewust van de manier waarop je in het werkzame leven staat! Je zult dus productiever worden, beter om leren gaan met die vervelende collega.  Ook word je weerbaarder  tegen veranderingen en kritiek, verlaging van spanning, stress, burn out en RSI, enz.. Investeer dus in het welzijn van je medewerkers en laat ze kennis maken met bedrijfsyoga.

Wie verzorgt de Bedrijfs yoga

Berry Steenbruggen begon zijn carrière bij een grote computerfabrikant, daarom ook zijn interesse in de bedrijfsyoga. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Ook yogaoefeningen tijdens het werk hebben zijn interesse.  Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Bedrijfsyoga is nu uitgegroeid met een compleet aanbod van yogaontspanning, digitale informatie bij de bedrijfsyoga en feedback op de yoga bij het werk.