bedrijfsyoga Deventer

Bedrijfsyoga Deventer in 2023

Bedrijfsyoga, gezondheid en ontspanning op het werk.

Bedrijfsyoga Deventer, in 2021 en in 2022 hebben we gezien hoe belangrijk het is om goed voor je personeel te zorgen. Op Schiphol kwamen ze mensen tekort. Ook in de horeca konden ze meer handen gebruiken. Met bedrijfsyoga door Berry Steenbruggen investeert u in de gezondheid en arbeidsvreugde van uw medewerkers en ook in de kwaliteit van het werk. U draagt bij met bedrijfsyoga aan een positieve werksfeer, stress preventie en een hoog rendement. Bedrijfsyoga, toegankelijke yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken. BedrijfsyogaDeventer geeft verbinding tussen het personeel. In maart 2023 hebben we een record verbroken met het ziekteverzuim in Nederland.

Bedrijfsyoga Deventer, veel heb je niet nodig

Yogales, gewoon aan je bureau of in een vergaderruimte, er is dus niet een veel ruimte nodig in het bedrijf. De yogaoefeningen kunnen gewoon gedaan worden in werkkleding.  Zittend in een stoel is ook mogelijk. De oefeningen zijn concreet en men hoeft hiervoor niet lenig te zijn. Het zijn oefeningen waarbij het bewustzijn en aandacht voorrang krijgen.

Bedrijfsyoga Deventer, goed voor de werkgever en de werknemer

Steeds meer bedrijven passen yoga (en meditatie) toe  in hun bedrijf en krijgen daardoor gezondere en productievere medewerkers. Hoe kan dit? Door het regelmatig beoefenen van bedrijfsyoga voelen mensen zich fitter.  Ook zijn ze soepeler en ook zijn ze bewuster van het hun lichaam.  Uw werknemers krijgen meer energie en een ontspannen geest.

Bedrijfsyoga Deventer
yoga voor bedrijven

 

 

 

 

 

Bedrijfsyoga en de wetenschap

Modern wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat je door het beoefenen van yoga spanning en stress vermindert.  De gelukshormonen serotonine en endorfine worden verhoogt.  Mensen worden positiever en ze verhogen hun productiviteit en hun weerbaarheid tegen veranderingen. Bedrijfsyoga Deventer is veel meer dan alleen het uitvoeren van de houdingen!

Redenen om te investeren in bedrijfsyoga voor uw werknemers:

  • Werknemers voelen zich beter en daardoor zijn ze productiever.
  • Minder ziekteverzuim.
  • Stress preventie
  • Betere onderlinge communicatie.
  • Hogere weerbaarheid tegen kritiek en verandering.
  • Voorkomt/reduceert stress.

Berry verzorgt al meer dan 30 jaar bedrijfsyoga in  Deventer.

 

bedrijfsyoga Deventer
yoga voor bedrijven

Wie is Yoga Berry? Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Zijn 50ste verjaardag heeft hij in de mooiste kerk van Deventer (de Lebuinuskerk) mogen vieren. Dit was  samen met zijn cursisten met een klankenbad van Danny Becher. Ook heeft het contact met verschillende spirituele leraren in India en daarbuiten. Krishnamurti, Amma en Osho hebben zijn kijk op de yoga veranderd. Hij heeft in 2015 zijn 15000 ste yogales verzorgd en dit gevierd met de cursisten.

BEDRIJFSYOGA DEVENTER, YOGA OP SPECIALE PLEKKEN

bedrijfsyoga
Ontspannen in de kelder van een bedrijf bij bedrijfsyoga Deventer

Berry onderscheidt zich in Deventer en omgeving door veel in bijzondere plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen. Ook geeft hij meerdere vormen  yoga, welke in 35 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er veel yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt YogaBerry veel extra’s zoals: yogaweekenden, yogaexcursies, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bij elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij privé-lessen en prive zwangerschaps yogalessen. Bij de bedrijfsyoga is het mogelijk om yogalessen te ontvangen in de eigen  bedrijfsruimte. Ook is het mogelijk  dat er gebruik wordt gemaakt van een bijzondere locatie.

Bedrijfsyoga is ook mogelijk buiten Deventer, zoals in Epse, Twello, Apeldoorn

Mail:  info@yogaberrydeventer.nl