bed yoga

Bed yoga, voor het slapen gaan ontspannen

Waarom bedyoga?

Bed yoga, veel mensen slapen slecht omdat ze de prikkels van de dag moeilijk kunnen loslaten. Het bekende malen is hiervan een voorbeeld.  Ook kan het zijn dat de spierspanning moeilijk wordt los gelaten. Bij de bed yoga kom je in de slaapkamer al in de energie van rust en ontspanning. De yogaoefeningen geven de rust om zo in een diepe slaap te vallen.

Eindig de dag met bed yoga

Bed yoga, wat is er lekkerder dan wat yoga oefeningen op je bed en dan lekker slapen. Bij de bed yoga ervaren we een diepe ontspanning en de adem komt weer laag in de buik, waardoor het inslapen makkelijker wordt. Bij de bed yoga gebruiken we veel bolle ruggen want die ontspannen

BED YOGA, EEN YOGA FEESTJE IN BED

Wil je een complete bed yogales ontvangen mail mij dan even. info@yogaberrydeventer.nl

bed yoga in Deventer
Bed yoga door yogaberry

Wil je weten hoe ik mijn yogalessen al 30 jaar verzorg?

Je kunt de bedyoga ook mooi combineren met een yogales. Natuurlijk wil je  weten hoe een yogadocent les geeft voor je naar een gratis proefles toe gaat! Stuur mij een mail met een voorkeur yogales: standaardyogales, nek en schouderles, buikademhalingsoefenening, een ochtendyogales, meditatieles of een tablet/telefoon yogales. Je ontvangt dan een mail van mij met een link naar de yogales van voorkeur. is het de yoga die je zoekt, dan stuur je een nog een mail voor een gratis proefles bed yoga!

Totale yogabeleving in Deventer

Bij mij kies je voor een totale yogabeleving. Ik ondersteun je met mooie yogaboeken, elke week het yoganieuws, een yogaberry  APP voor op je telefoon, elke week de informatie over de yogales van die week per mail en regelmatig workshops.  Je kunt ook mee met mijn bijscholingen naar Bali of India. Ook bij de andere activiteiten ben je goedkoop of gratis welkom, zoals de maandelijkse meditatie en de wateryoga.

Bed Yoga in Deventer en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren wat yoga en bed yoga voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is bij ons mogelijk zonder extra kosten!

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Yoga APP en bedyoga

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer en verre omstreken die je ondersteunt met een yoga APP, ook bij de bedyoga,  in je yoga beoefening. Gratis download op je android of apple telefoon.

Kijk eens naar alle yogavormen?

YOGA