Bali Reis

Bali reis op maat

Een Balireis op maat!

Bali reis,  ik maak een reis op maat voor je naar Bali. En voor deze reis op maat maken betaal je maar 200 euro!

Mooie mensen op Bali

Hoe ziet een Bali reis op maat eruit?

We komen bij elkaar en jij vertelt je wensen: wat voor soort hotel, een actieve of een luie vakantie, wat je alleen wil organiseren en wat in een groep, enz. Jouw wensen worden door mij geregeld op Bali en tijdens de reis. Omdat ik yoga docent ben in Deventer kun je natuurlijk ook gebruik maken van yoga, massages, enz. In de afgelopen jaren heb ik veel vrienden gemaakt op Bali en daarom eten we af en toe bij mensen thuis, hebben we de beste chauffeurs en weet ik intussen de beste restaurants. Ervaar op Bali ook eens een kookcursus, een boottocht langs de kust, een traditionele markt, Balinese ceremonies, enz. We zitten niet in de toeristische plekken van Bali maar veel in de natuur en de kleine dorpen tijdens de Bali reis.

Wat kost een Bali reis

Hoe kun je ook nog de 200 euro terug verdienen die je aan mij hebt betaald? Hoe kan dat? Omdat we veel activiteiten samen doen bij de Bali reis kunnen doen kun je ook nog de 200 euro die je aan mij betaalt terug verdienen. We gaan samen in een taxi en een taxi voor een dag kost 50 euro op Bali, maar we delen dit bedrag. Dus een taxi kost jou maar 10 a 15 euro voor een dag. Wil je ook nog met iemand samen slapen op een kamer dan kost een overnachting je maar 10 a 15 euro. Op de uitgaven op Bali verdien ik niet en omdat ik het afdingen op Bali perfect heb geleerd de afgelopen 25 jaar, profiteer je daar ook van.

Bali reis combineren

Je kunt deze Bali reis ook mooi combineren met een bezoek aan Java of een ander eiland.

 

Bali reis

 

 

 

 

Kerst op Bali

Wil jij ook de kerst vieren onder een palmboom op Bali? Mail dan naar info@yogaberrydeventer.nl en maak je wensen kenbaar bij je Bali reis.

Wie yogaberry

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor bijscholing. Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yoga weekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareis naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en privé zwangerschapsyogalessen. Een Balireis organiseert hij graag voor je.

Mail: info@yogaberrydeventer.nl