backmitrayoga

Backmitrayoga, verwen je rug regelmatig

Backmitrayoga is een yogavorm waarbij je bewust wordt van je rug in combinatie met de backmitra en de ademhaling. De bewegingen die je maakt op de backmitra zijn hele subtiele yogahoudingen en yogaasana’s. Alleen het liggen op de backmitra is al ontspannend voor de rug.

backmitrayoga

Wat is een backmitra?

De backmitra is een kunststofbalk die je op een bepaalde manier onder je rug legt. Je ontvangt gratis uitleg hierover bij aankoop van de backmitra. Het materiaal is van verend kunststof. De uiteinden van de backmitra zijn rond. De backmitra staaf is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een klein streepje van een andere kleur in het midden van de backmitrastaaf geeft aan dat deze kant naar boven moet wijzen. De backmitrayoga zorgt ervoor dat de natuurlijke rondingen in de ruggengraat weer terug komen. Ook geeft het een massage aan je rug.

backmitrayoga vakantie voor je rug

Backmitra yoga is rugyoga

Als yogadocent was ik meteen verkocht toen ik de backmitra tegen kwam. Een snelle en krachtige ontspanning van de rug. Ook zijn het yoga achtige oefeningen die heel subtiel worden uitgevoerd op de backmitra. De massage in de rug van de backmitra wordt gecombineerd met de ademhaling. Je blaast bij wijze van spreken de spanning uit je rug.

backmitra yoga voor iedereen

Wat doet de backmitrayoga met je rug?

De Backmitrastaaf zorgt voor ruimte en ontspanning in de rug door middel van druk. De yoga maakt de ontspanning nog dieper en krachtiger. Door de druk op de wervelkolom is het mogelijk dat de spieren om de ruggenwervels zich kunnen ontspannen.  De yoga en de yoga ademhaling combineer je met deze druk. De backmitrastaaf en de yoga zorgen er voor dat de natuurlijke kromming in de rug weer terug komt. Bij spanning en pijn is de natuurlijke kromming niet meer in de rug aanwezig. De eerste keer gebruik je de backmitrastaaf een kleine ach minuten en voel je hoe het resultaat is de volgende dag. Na gelang het gevoel bij de eerste keer breid je het aantal minuten uit per dag.  De backmitrayoga kan ook gebruikt worden bij RSI- en rugklachten. Bij yoga zijn we ons bewust van de lichaamshouding. De backmitrastaaf zorgt ook voor een verbetering van de lichaamshouding.

backmitrayoga
back mitra yoga Deventer

Wat zijn de mogelijkheden bij de backmitrayoga?

Je kunt de backmitra kopen en je ontvangt dan de instructies gratis erbij. Daarna kun je zelf aan de gang met de bijgeleverde video’s. Ook is het mogelijk om een yoga usb stickje erbij te kopen waarop instructie video’s staan. Tevens zijn er dus privebackmitrayogalessen. Kortom je kunt op allerlei manieren kennis maken met de backmitra. Ook is het mogelijk om 7 minuten gratis de backmitrayoga te ervaren.


backmitra yoga is er voor iedereen

Waar kun je terecht voor backmitrayoga?

Kijk dus eens onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Gorssel, yoga Bathmen, yoga Olst, Yoga Diepenveen voor backmitrayoga en voeg het woordje Berry toe in google. Je eerste backmitrayogales is gratis