backmitra yoga

BackMitra yoga in Deventer en omgeving

De Backmitra is een steuntje in de rug

Backmitra yoga Deventer, ik wil je dus graag binnenkort laten kennismaken met de BackMitra en de backmitrayogalessen.  Sinds kort in Nederland en dus bij mij onlangs verkrijgbaar de backmitra. Ik combineer de BackMitra met yogaoefeningen in groepsles of privélessen.  Eventueel kom ik bij je aan huis met de backmitra. Backmitra yoga is heel mooi te combineren met Hatha-Yoga. Speciaal de rugyoga is een mooie combi.

De Back Mitra creëert dus ruimte en ontspanning

Lees meer..

Wie is je backmitra yoga docent?

Berry Steenbruggen begon zijn carrière bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg Berry Steenbruggen door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. De backmitra yoga is de enige yogavorm met een hulpmiddel.

backmitra yoga
De backmitra is er voor iedereen

Misschien kan de  backmitra yoga voor jou dus een ruggensteuntje zijn!

Je eerste backmitra yoga introductie is gratis. Daarna beslis je of je een backmitra koopt en of je doorgaat met backmitrayogalessen.

Voor meer informatie over de backmitra yoga  verwijs ik je bovendien naar het blog.