bacjmitra yoga

BackMitra yoga in Deventer en omgeving

De Backmitra is een steuntje in de rug

Backmitra yoga, ik wil je dus graag binnenkort laten kennismaken met de BackMitra en de backmitrayogalessen.  Sinds kort in Nederland en dus bij mij onlangs verkrijgbaar de backmitra. Ik combineer de BackMitra met yogaoefeningen in groepsles of privélessen.  Eventueel kom ik bij je aan huis met de backmitra. Backmitrayoga is heel mooi te combineren met Hatha-Yoga. Speciaal de rugyoga is een mooie combi.

De Back Mitra creëert dus ruimte en ontspanning

Backmitra yoga, door middel van druk in de rug van de backmitra ontstaat er  ruimte en ontspanning.  De backmitra moet dus wel op een bepaalde manier worden aangebracht in de rug. Door druk uit te oefenen op de wervelkolom kunnen de omliggende spiergroepen gaan ontspannen. Geef je rug dus eens vakantie met de backmitra. Met oefeningen waarbij we de BackMitra gebruiken, kan ik je dus leren rug-, nek- en schouderklachten te verminderen. Natuurlijk binnen jouw grenzen en mogelijkheden in een voor jou toepasbare vorm.

Wil je meer weten over de backmitra? Kijk bij de leverancier van de Backmitra.

Lees meer..

 Misschien kan de  backmitra yoga voor jou dus een ruggensteuntje zijn!

Je eerste backmitra introductie is gratis. Daarna beslis je of je een backmitra koopt en of je doorgaat met backmitrayogalessen.

Voor meer informatie over de backmitra yoga  verwijs ik je bovendien naar het blog.