Backmitra yoga usb stick

Backmitra yoga usb stick, bij rugklachten

Backmitra yoga usb stick, twee in 1 tegen rugklachten

Backmitra yoga usb stick
Backmitra yoga usb stick met oefeningen

Wat is een backmitra?

Backmitra yoga usb stick is van een speciale kunststof gemaakt in de vorm van een lange staaf. Deze “kunststof balk” ,die je onder je rug legt, zorgt ervoor dat de natuurlijke ronding in de rug weer terugkomt. Door stress, pijn of overbelasting van de rug is de natuurlijke kromming in de rug uit balans. De backmitra wordt zo onder de rug gebracht dat het uiteinde net onder de schouders ligt, het andere uiteinde is achter je hoofd.  Bij vrouwen ongeveer op beha bandjeshoogte. Door subtiele oefeningen op de backmitra wordt de rug constant gemasseerd.

Backmitra yoga usb stick, samen sterk tegen rugklachten

Eerst was er de backmitra en toen de backmitrayoga. Maar nu kun je de backmitra ook  ontvangen incl. een usb stickje met backmitra oefeningen of backmitrayogaoefeningen. Gewoon thuis oefenen met de backmitra met goede instructies. Ook heb je een backmitradocent achter de hand die nog je vragen beantwoordt per mail.

Backmitra yoga usb stick, backmitra oefeningen op maat

Jij geeft aan welke oefeningen je wilt ontvangen en wij zetten die oefeningen op een usb stick voor je. De oefeningen voor de backmitra kun je ook heel goed combineren met yogaoefeningen voor de rug. Natuurlijk is het ook mogelijk om wat ontspanningsoefeningen te ontvangen via de yoga usb stick. Intussen zijn er al meer dan 20 verschillende yogavideo’s beschikbaar voor de usb stick en dat wordt in de toekomst nog meer.

Backmitra yoga usb stick
Oefeningen op een usb stick

Backmitra en yoga

Het grote verschil tussen backmitraoefeningen en backmitrayogaoefeningen is dat bij de backmitrayoga de ademhaling wordt geïntegreerd bij de oefeningen. Ook wordt er bij de backmitrayoga een kleine meditatie toegepast. Kortom de backmitrayoga is wat subtieler dan de backmitraoefeningen.

Backmitra workshops

Regelmatig zijn er backmitra- en backmitrayoga workshops. In een workshop van 2,5 uur leer je de backmitra nog effectiever te gebruiken. Ook kun je dan vragen stellen over jouw specifieke toepassing van de backmitra in combinatie met je rugklachten. De workshop combineert yoga, backmitra en ademhaling. Stuur een mail wanneer er weer een backmitraworkshop is in Deventer, info@yogaberrydeventer.nl

Backmitra yoga usb stick