backmitra yoga

Backmitra yoga in Deventer

BACKMITRA YOGA, EEN EXTRA STEUNTJE IN JE RUG!

Backmitra yoga, na al dertig jaar yogalessen te hebben gegeven in Deventer en omgeving, heb ik al heel veel mensen voorbij zien komen met rug-, nek- en schouderklachten.

De backmitra en de rug

80% van de bevolking krijgt hier ooit in zijn leven mee te maken. De oorzaak is meestal een verkeerde lichaamshouding en overbelasting. Maar ook stress, zwaar lichamelijk werk of een (aangeboren) afwijking in de wervelkolom kunnen hieraan ten grondslag liggen. Vaak is het een combinatie van verschillende factoren, die er toe leiden dat je klachten in je onderrug krijgt. Zonder dat je het zelf in de gaten hebt, sluipt het er langzaam in en geeft het lichaam aan dat je over je grenzen bent gegaan. Dat je teveel van jezelf hebt geëist, in de vorm van te hard werken, weinig slapen, enz.. Dan wordt het tijd om naar je lichaam te luisteren, maar dat je ook beter voor jezelf mag gaan zorgen in plaats van roofbouw te plegen op je lijf.

Backmitrayoga

backmitra yoga

Maar er is ook nog een andere mogelijkheid, laat me je kennis maken met de Backmitra yoga! De Back Mitra is sinds kort in Nederland, een effectief hulpmiddel bij het versterken van je rug. Het helpt klachten te verbeteren en te voorkomen.

Backmitra yoga in Deventer en omgeving

Ik ben dus de eerste yogadocent in Deventer die backmitra yoga lessen in prive vorm aanbiedt. Bij rug-, nek- en schouderklachten kun je bij mij backmitra yoga prive lessen volgen. Ik pas de oefeningen aan op jouw situatie en jouw klachten. Alle aandacht is er alleen voor jou. Ik kijk hoe je je houding kunt verbeteren met behulp van yoga- en ontspanningsoefeningen. We passen de oefeningen desgewenst aan. Kijken wat voor jou mogelijk is. Ook is het mogelijk privelessen thuis te volgen, in je eigen vertrouwde omgeving.

Wordt de backmitra ook jouw rugvriend?

Als hulpmiddel maak ik dus graag gebruik van de Back Mitra, een nieuwe methode voor het verhelpen van rugklachten. Het zijn eenvoudige oefeningen die langdurig resultaat geven. De BackMitra yoga zal je lichaamshouding verbeteren en je rugspieren versterken. Bij dagelijks een kwartier backmitra yoga met de BackMitra zullen je spieren soepeler worden en je wervelkolom keert terug naar zijn natuurlijke kromming. De Back Mitra is een prachtige aanvulling op de yogalessen die ik geef, waarbij je minder pijn en meer bewegingsvrijheid zult ervaren!