backmitra

Backmitra, ontspanning voor je rug

Backmitra, bij rugklachten.

backmitraontspanning voor de rug

Backmitra, intussen gebruik ik als yogadocent nu een paar jaar de backmitrastaaf en sta telkens versteld hoe zo’n simpel instrument zo’n mooie uitwerking heeft bij rugklachten. Intussen is er ook de backmitrayoga, backmitraworkshops en backmitraprivelessen.

De Backmitra staaf, wat is het

Het is een balk van kunststof. Het materiaal is niet hard maar iets verend. De uiteinden zijn rond van de backmitra. De back mitrastaaf is in verschillende kleuren leverbaar en er zit een klein streepje van een andere kleur in het midden van de backmitrastaaf. Het streepje over de backmitrastaaf moet naar boven wijzen, zo ligt dit ruggereedschap goed onder je rug.

backmitra de oplossing bij veel rugklachten

Hoe gebruik je de backmitra

Wanneer je hem de eerste keer gebruikt is het handig om wat aanwijzingen te ontvangen van de backmitradocent. Hoe je op de backmitra ligt en waar de backmitra druk geeft in je rug is belangrijk, ook de stand van de voeten moet je even weten. Daarom zit er bij de aanschaf van de backmitra een gratis demonstratie bij je backmitrapakket.

Backmitrastaaf, hoe werkt het

De Backmitrastaaf zorgt voor ruimte en ontspanning in de rug doormiddel van druk. Door deze druk op de wervelkolom is het mogelijk dat de spieren om de ruggenwervels zich kunnen ontspannen. De backmitrastaaf zorgt er voor dat de natuurlijke kromming in de rug weer terug komt. Bij spanning en pijn is er geen natuurlijke kromming meer in de rug. De eerste keer gebruik je hem een kleine 10 minuten en voel je hoe het resultaat is de volgende dag. Na gelang de eerste keer breid je het aantal minuten uit per dag.  De backmitra kan ook gebruikt worden bij RSI- en rugklachten. Bij yoga zijn we ons bewust van de lichaamshouding. De backmitrastaaf zorgt ook voor een verbetering van de lichaamshouding.

 

backmitra oefening
Backmitraoefening

 

Backmitrareviews

In de afgelopen jaren heb ik de backmitrastaaf gebruikt bij workshops, yoga en in priveyogalessen. De reacties van backmitragebruikers zijn verassend. Ook hoe dit hulpmiddel de eerste keer al een voelbaar resultaat geeft.

 

Backmitrastaaf met gratis instructie
De backmitrayoga is vakantie voor je rug

 

Maak kennis met dit backmita rugwonder

Om er voor te zorgen dat de backmitrastaaf gemakkelijk te gebruiken is, is er een gratis proefgebruik mogelijk van zeven minuten. Wanneer je hem aanschaft, dan ontvang je video’s op een usb stick of video’s op een andere wijze. Mail naar info@yogaberrydeventer.nl voor je eerste kennismaking met de backmitrastaaf. Er is ook backmitrayoga in Deventer en omgeving, Twello, Epse, Voorst, Terwolde. Kijk eens onder Deventer yoga, Twello yoga, Gorssel yoga, Voorst yoga en even Berry toevoegen in google. Backmitra oefeningen en backmitra yoga is ook aan huis mogelijk als een priveles.

Waar kun je terecht voor de backmitra?

Kijk eens onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Gorssel, yoga Bathmen, yoga Olst, Yoga Diepenveen en voeg het woordje Berry toe in google. Je eerste backmitrayogales is gratis