backmitra review rug

Backmitra review, backmitrayoga

Backmitra review, onlangs was ik voor het eerst in mijn leven door mijn rug gegaan. Een hele vreemde gewaarwording. Vele mooie adviezen en tips kreeg ik dus op mijn hulproep en al snel kwam dus mijn yoga leraar Berry Steenbruggen mij een backmitra brengen. Direct voelde ik verlichting. Je gelooft het niet, althans ik in eerste instantie niet. Maar nu na twee weken wil ik niets anders meer. De BackMitra is een echte aanrader.

backmitra reviews
De backmitra kent veel goede reviews

“Elke dag dus een kwartier oefeningen op de backmitra doen en I am good to go…”

“Een vakantie voor je rug”

Backmitra review, lees ze
backmitraoefeningen

Je kunt er een aanschaffen + video met oefeningen via https://yogaberrydeventer.nl/rugklacht/

Wie is je backmitradocent met backmitra review?

Berry Steenbruggen begon zijn carrière bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven.

Anderen inspireren, dát doet Berry Steenbruggen

Zijn nieuwe carrière als yogadocent is zo begonnen en na dertig jaar is hij daar nog steeds trots op. Het geeft hem veel voldoening. De energie die hij van yoga krijgt, geeft hij nu door via zijn yogalessen. Als cursisten enigszins gespannen in de yogales komen en tijdens de yogaoefeningen ontspannen, wordt hij hiervan nog steeds warm van binnen. Inmiddels worden er meer dan twaalf yogalessen gegeven in en rondom Deventer. Hij verzorgt vele vormen van yoga, zoals stoelyoga, wateryoga, meditatie, yoga bij verzorgingstehuizen en yoga op maat. Ook gebruikt hij de yoga als therapie bij privélessen.