babymassage met yoga

Babymassage met yoga verbindt

Cursus babymassage met yoga

Waarom babymassage?
Babymassage is prettig voor baby’s en een fijne manier om contact te maken met je kind.  Babymassage met yoga  ontspant.  het heeft bovendien een positief effect bij darmkrampjes, verkoudheid, lekker kunnen slapen en drukke kindjes. Baby massage is dus een hele fijne manier om een sterke band op te bouwen met je baby.

Aanraken een levensbehoefte

Aanraken is ook een levensbehoefte; het geeft je kind een gevoel van vertrouwen en eigenwaarde. De positieve aanraking bevordert de gezondheid en ontwikkeling van je kind. Het geeft jou ook een mooie verbinding met je kindje.

Babymassage met yoga

Massagemomenten

Je kunt je baby op een apart moment masseren.  Ook is massage mogelijk bij bijvoorbeeld het verschonen van de luier of voor het slapen gaan.
Waarom baby-yoga?
Baby-yoga stimuleert dus alle zintuigen en helpt bij een gezonde ontwikkeling. Yoga met het kind is samenspel, bewegen en ontspannen.
Wat leer je tijdens de cursus babymassage met yoga?
Tijdens de cursus leer je (ouders, verzorgers, opa of oma) hoe je je kindje kunt masseren. Het zijn allemaal korte en eenvoudige oefeningen. Iedereen kan het!
Daarnaast doen we spelenderwijs een aantal yoga-oefeningen met bewegingen, liedjes en versjes.

Hoe lang duurt de cursus babymassage met yoga?

De cursus babymassage met yoga bestaat dus uit vier lessen van anderhalf uur en wordt gegeven van tien tot half twaalf. Tijdens de cursus leer je de massage-oefeningen.  In elke les komt een thema aan bod. Ik werk met thema’s zoals voorlezen, hoe draag ik mijn kind en vertroeteltips.

Waar geef ik de cursus?

Ik geef de cursus dus in kleine groepjes van ongeveer drie personen in mijn eigen praktijkruimte aan huis. Baby’s vanaf zes weken zijn welkom. Het is ook mogelijk om de cursus individueel thuis te volgen. Dat kan voor heel prikkelgevoelige baby’s prettiger zijn. Of gewoon omdat jij dat fijner vindt.
Nu speciale actie!
Eén introductieles babymassage met yoga en twee yogalessen voor jezelf door Berry Steenbruggen voor slechts 10 euro!
Meer informatie website: www.praktijkmeewind.nl
Email: info@praktijkmeewind.nl
Telefoon 0628775631