avondklok yoga

Avondklok Yoga, voor het donker thuis

Wat is een avondklok?

Avondklok yoga, wat is een avondklok? Bij een avondklok moet je voor een bepaalde tijd thuis zijn. Het is een middel nu in deze crisis om het aantal besmettingen in de hand te houden. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op deze regel. Je kunt bijvoorbeeld wel naar het ziekenhuis, je medicijnen ophalen enz. Het klinkt veel erger dan het is. Je moet wat veranderen in je planning om alles te kunnen doen wat je wilt. Vroeger was er al een avondklok. Wanneer de klok ging van de kerk moesten de mensen veilig binnen de stadspoorten zijn. Zo kun je de eventuele avondklok in 2020 ook zien.

Wat is veilige Avondklok yoga?

Veilige yoga, het woord veilig is heel betrekkelijk. Voor de één is het yoga met een heel strikt yoga protocol. De ander wil veel ventilatie en er zijn ook cursisten die met weinig mensen in een grote ruimte yoga willen. Kortom, iedereen heeft een ander gevoel bij veiligheid. Wanneer je bij de avondklok yoga vroeg thuis bent kan dat ook een veilig gevoel geven.  De kans dat je veel mensen tegen komt is klein. De yogalessen zijn ook met niet meer dan 8 a 9 personen, vaak maar 6 cursisten. In juli 2020 vloog ik naar Samos, Griekenland, ik werd veel gewaarschuwd dat dit niet veilig was maar zelf had ik het gevoel dat we daar veiliger zaten dan in Deventer. Ook zijn er mensen die vliegen niet veilig vinden en nu blijkt dat er nog geen één besmetting heeft plaats gevonden in vliegtuigen. Veilige yoga is een gevoel en wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt met gratis persoonlijk gesprek. Avondklok yoga is er voor iedereen.

Veilige avondklok yoga op maat

In Deventer en omgeving kun je kiezen wat voor jou goed aanvoelt. Omdat ik in verschillende ruimten lesgeef is er voor bijna iedereen veilige avondklok yoga. Er wordt yoga gegeven in een kerk met veel kubieke meters frisse lucht, een ruimte waar veel ramen open gezet kunnen worden en een yogazaal waar we maar met vier personen yoga beoefenen. We overleggen samen wat voor jouw  veilige yoga is. Veilige yoga kent een holistische aanpak. Bij alle yogalessen in de week ben je thuis voor de avondklok ingaat.

Priveyogalessen met bijna 100% safe avondklok yoga

De afgelopen maanden kozen veel mensen voor priveyogalessen. We overleggen hoe we het bijna 100% safe voor jou kunnen maken. Er zijn dan zoveel mogelijkheden zoals: yoga bij jou thuis, yoga voor jou alleen in een zaal van 50 vierkante meter, ook yoga buiten is mogelijk. Avondklok yoga is ook veilige yoga en  samen bespreken we de lestijden en een gratis intake.

Avondklok yoga met een goed gevoel in Deventer, Twello, Epse en Terwolde. Elke plaats in Deventer  en omgeving heeft een yogazaal met andere veilige aspecten. In Epse verzorg ik yoga in een Kerk die 10 meter hoog is. In Deventer is er yoga waar veel ramen open kunnen en in Terwolde hebben weinig cursisten les in een ruime zaal. De tijden van de yoga worden zo aangepast dan je op tijd thuis bent.

Avondklokyoga en de uitdagingen

Het afgelopen jaar was een yoga jaar met uitdagingen en weinig problemen voor ons. Ook tijdens de avondklok periode zien wij en de cursisten weer nieuwe mogelijkheden. Ik heb hier al 10000 oude dia’s op tafel staan om ze te bekijken en 95 procent los te laten. De cursus loslaten is momenteel erg belangrijk. Ook gaan we genieten tijdens de avondklok van veel verschillende vormen van yoga en meditatie samen.

Gratis uitproberen je eerste avondklokyoga

Natuurlijk is de eerste proefles gratis. Na de yogales bespreken we samen jouw gevoel van veiligheid en hoe jij de avondklok yoga thuis wilt ontvangen.