Athene yoga

Athene Yoga, wat doet een yogadocent in Athene?

Waarom Athene voor een yogadocent?

Yoga Athene, elk jaar reis ik als yogadocent naar Azie voor een bijscholing, maar nu in september 2021 is het nog niet mogelijk. Wat is een mooie spirituele plek in Europa met ook tempels en goden? Precies Athene. Het wordt in december 2021 een bijscholing met diepgang, drie weken bezoeken we de spirituele plekken in Athene.

De relatie tussen India, yoga en Athene

Misschien zie je niet zo de relatie tussen India, yoga en Athene. Ten eerste de sfeer, in India proef je de oorsprong van de wereld, ze zeggen zelfs dat Varanasi 1 van de oudste steden van de wereld is. In Griekenland proef je ook die oer energie. Wanneer je naar de Akropolis loopt dan kun je via de eeuwen oude olijfbomen omhoog lopen. Ook in Athene, net als in India vind je eeuwen oude tempels. Dit alles zuigt de spiritualiteit naar een stad. Bij de beschrijving van ons appartement staat zelfs dat de yogastudio dichtbij zit.

Yoga in Athene Griekenland

Wat zijn de plannen van de yogadocent in Athene?

Intussen ligt er al een mooi spiritueel programma klaar voor Athene. Ten eerste de sfeer proeven van de spiritualiteit. Wat is er mooier om in zeer oude tempels te mediteren, het zijn vaak krachtplekken. Vanuit mijn Gereformeerde opvoeding heb ik veel kunnen meenemen naar de yoga en pas het ook toe in de yogalessen. Ook zal deze yoga spiritualiteit een plekje krijgen in de yogalessen. Zeker volgen we een yogales in Athene om te zien hoe yoga wordt gegeven in Griekenland. Ook de kerken in Athene krijgen aandacht. hoe is de energie daar?

Athene yoga

Reis virtueel mee naar Athene

Ook dit jaar kun je virtueel meereizen naar spiritueel Athene. Je reis begint op 12 december 2021 en eindigt op 1 januari 2022. Stuur even een mail naar info@yogaberrydeventer.nl . Hieronder zie je het dagboek bij deze bijzondere spirituele reis.  India of Bali zat er niet in maar in Athene hebben we de Griekse spiritualiteit.