armoede yoga

Armoede yoga

Armoede en stress

Armoede yoga, de afgelopen jaren hebben we heel wat crisissen gehad. Maar nu in de financiële crisis waarbij we merken dat energie heel duur is geworden. Maar ook de boodschappen en het wonen zijn soms met 15% verhoogd in prijs. Nu bij deze financiële crisis is bewezen dan financiële stress je ziek kan maken.

Armoede yoga wat is dat?

Bij de armoede yoga passen we veel “gereedschappen” van de yoga toe. We gaan de spieren ontspannen. Bij het ontspannen van de spieren ontspannen we ook de geest. Bij yoga visualiseren we ook. Bij financiële zorgen is de kans groot dat je in negatieve gedachten komt. Bij de armoedeyoga maken we het lichaam moe met pittige yogaoefeningen zoals de zonnegroet. Door deze oefeningen slaap je als een roos. Wanneer je niet kunt praten over de problemen dan geeft dit nog meer stress. Daarom is er ook tijd om je te uiten bij deze speciale yoga.

Betaal je voor de armoedeyoga?

We kennen bij de armoede yoga een unieke methode voor je investering in ontspanning en geen stress. Ieder mens heeft aangeboren talenten. Deze talenten kun je ook inbrengen bij deze yoga. Bij de yoga in Deventer kan ik goed mensen gebruiken die teksten kunnen schrijven, weten hoe je goed te vinden bent in google, enz. Dus breng je talent eens in bij de Deventer yoga.

Ook de proefles is een yoga cadeautje

De eerste intake is gratis bij de armoede yoga. We kijken samen waar je ziek van zou kunnen worden door stress. Ook wanneer je al ziek bent door stress kunnen we daar een plan voor maken. De yogalessen kunnen online zijn met ondersteuning door youtubelinks. Wanneer mogelijk dan zijn de yogalessen privé yogalessen.

Veel yogavormen bij de armoede yoga

Voor extra ontspanning kun je ook gebruik maken van meditatie, wateryoga, zomeryoga en yoga thuis. Wij komen naar je toe wanneer je in Deventer, Twello, Olst of Bathmen woont. Kortom de armoede yoga kent een holistisch en flexibele aanpak.