anti-vaccers meditatie

anti vaccers meditatie en yoga

Waarom deze meditatie?

Anti-vaccers meditatie, de afgelopen maanden heb ik als yogadocent veel  gehoord over de nieuwe corona vaccins. Je DNA wordt veranderd, de bijwerkingen zijn gigantisch en meer van dit soort wilde verhalen. Nu zijn we terecht gekomen in een tijd dat de besmettingen een stuk minder worden door vaccinatie. De eerste mensen worden nu opgenomen in het ziekenhuis of liggen op de IC die het vaccin weigerden. In het Boeddhisme kennen we mededogen. Dat kunnen we toepassen bij deze meditatie. Je past dan een krachtig Boeddhistisch principe toe.

De anti vaccers meditatie is een eeuwenoude meditatie. Deze meditatie zorgt er ook voor dat jij je energetisch verbindt met een coronaslachtoffer die het vaccin weigerde of iemand die heel ziek is door corona en weigerde. Ook ga je de stilte in en in deze stilte verwelkom je affirmaties en visualiseer je de chakra energie. We werken ook met kleuren en met de adem. Kortom bij de anti vaccers meditatie trekken we alle meditatie registers open.

Waarom heb ik mij als yogadocent laten vaccineren?

In social media zie je veel berichten over hoe mensen problemen hebben met het vaccin. Maar weinig mensen hebben het over de ander, de omgeving. Met een vaccin bescherm je je omgeving goed. Ik, als yogadocent met een te verwachten coronavaccin, kom veel in verpleegtehuizen. Daar wonen de mensen die het meest kwetsbaar zijn. Als yogadocent moet je er toch niet aan denken dat je deze kwetsbare groep besmet. Wanneer het vaccin op grote schaal wordt ingezet verandert het yogaprotocol.

Ook is er een vaccin meditatie en yoga

Natuurlijk kun je doorgaan om met yoga, meditatie, mantra’s en visualisaties om de immuniteit te verhogen. Een dubbele bescherming is natuurlijk altijd goed. Neem eens een speciale yogales bij een yogadocent met coronavaccin om de immuniteit te verhogen. Begin 2021 heb ik ook een speciale vaccinatie meditatie gemaakt. Door deze vaccin meditatie wordt de groepsimmuniteit nog eerder bereikt en wordt het lichaam goed voorbereid op het vaccin.

 

Yogadocent met coronavaccin en

We hebben spiritueel veel geleerd de afgelopen tijd

Niet alleen de yogadocent met coronavaccin heeft veel geleerd het afgelopen jaar, maar ook de mensen die aan het afgelopen jaar de spiritualiteit hebben opgezocht. Door meditatie, yoga en dialoog kwamen er veel mooie inzichten. Bij de yogadocent kwamen ook veel mooie inzichten om de komende tijd yoga te geven in een beschermende yogabubbel. Bij de vaccin yoga zijn de thema’s duidelijk. We gaan voor liefde, verbinding, dankbaarheid en ontspanning. Daarom ook deze anti-vaccers meditatie.

anti vaccers meditatie

Ontvang vandaag nog de anti vaccers meditatie

Meditatie is voor veel mensen net zo gewoon geworden als tandenpoetsen. Deze meditatie werkt door op jouw lichaam en geest maar ook degene naar wie jij de energie stuurt heeft er baat bij. Wanneer je een mail stuurt naar info@yogaberry.nl en je maakt 7.50 euro op rekening NL63INGB0000242065 t.n.v. L.J.Steenbruggen dan ontvang je binnen 24 uur een link naar de anti vaccers meditatie toe.