anti pieker yoga, gedachten stromen naar NIETS

Anti pieker yoga, ruimt op in je hoofd

Yoga en Piekeren

Anti pieker yoga en meditatie,  de afgelopen 30 jaar dat ik yogalessen verzorg kom ik steeds meer gepieker tegen om mij heen. Regelmatig kom ik bij de Rielerenk, psychiatrische inrichting in Deventer, voor priveyogalessen. Het valt mij op dat de yoga daar steeds meer gebruikt moet worden bij piekeraars. Ook bij de priveyogalessen is er steeds meer vraag naar antipiekeryoga. De  één blijft piekeren over het verleden, de ander over niets. Dan zijn er ook nog mensen die in de nacht doormalen en waarbij het denken niet tot stilstand komt. Kortom onze maatschappij nodigt je dus uit om vanuit het lichaam in het hoofd te komen.

Anti pieker yoga programma

Omdat piekeren dus heel complex is en niet veroorzaakt wordt door één probleem, bestaat de anti pieker yoga uit verschillende onderdelen. Het yogaprogramma bij piekeren is een yogaworkout die speciaal voor jou is gemaakt. Een programma op maat. We maken gebruik van natuurlijk yoga, meditatie, mindfulness, ontspanningsoefeningen en de yogatherapie. Het eerste intake gesprek is gratis en je hoort dan meteen al hoe jouw op maat gemaakte programma eruit ziet.

anti pieker yoga, van denken naar liefde

Bij liefde is er geen piekeren meer.

Wie is je antipiekercoach?

Yogadocent Berry Steenbruggen verzorgt yogalessen in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. Berry heeft dus ervaring met yogaprivelessen, wateryoga, backmitrayoga en meditatie. Door de priveyogalessen anti pieker yoga heeft hij veel ervaring opgedaan met piekeraars. Door zijn contacten in de reguliere zorg heeft hij de alternatieve aanpak bij piekeren goed weten te combineren met het alternatieve circuit.

Anti piekeryogaprogramma, wat is de investering?

Omdat je antipieker programma precies op maat voor jou gemaakt wordt zijn er anti pieker yoga modules. Na de intake hoor je welke antipiekeryogamodules jij kunt toepassen. Dit zijn de yogamodules:

drie yogaprivelessen anti pieker yoga op maat 100 euro.

backmitra en instructie 50 euro.

YouTube video’s 50 euro.

chakra yogalessen 100 euro.

anti pieker yogameditaties 50 euro.

1 maand yoga 34 euro.

Gratis intake dus bij anti pieker yoga

Omdat het antipiekeryogaprogramma dus op maat wordt gemaakt is er een gratis intake. Tijdens deze intake ontvang je al wat tips om in het dagelijks leven toe te passen. Ook worden de antipiekeryogamodules uitgelegd. Samen maken we een yogaworkout die jou van piekeren naar het hier en nu brengt.