angst burn-out yoga coach

Angst burn-out yoga coach dicht bij je

Wat is een angst burn-out yoga coach?

Angst burn-out yoga coach Deventer zorgt er voor dat jij een balans vind tussen spanning/stress en ontspanning in deze virus crisis. De stress is tijdens deze crisis is een complex geheel van spanning vasthouden, niet kunnen ontspannen en een psychische belasting. Hierdoor gebeuren er allemaal lichamelijke reacties. Je maakt je zorgen over je gezondheid, je geld, de mensen om je heen en over de toekomst. Je adem gaat omhoog door deze stress en zit in de borst, de spierspanning neemt toe, je slaapt minder en je raakt eerder geïrriteerd.  De burn-outcoach begeleid je zowel in het lichamelijke als in het psychische deel in deze crisis. Yoga kent vele gereedschappen om in balans te komen.

Yoga burn-outcoach Deventer steekt zijn nek voor je uit

Yoga burn-out coach Deventer voor preventieve of acute stress

Vaak geeft het lichaam al signalen van stress, zoals vermoeidheid, stijvere spieren of vage lichamelijke klachten. Je kunt vaak dan nog de stress gemakkelijk te lijf gaan met inzicht, bewustwording, ontspanningsoefeningen, ademtherapie, mindfulness, enz. Maar het kan ook zijn dat de boog niet meer gespannen staat maar dat er “iets geknapt” is. Je bent niet meer vooruit te branden, loopt constant te huilen en je voelt je depressief. Dan moeten er andere acties ondernomen. Dan is het vaak afstand nemen van …., de tijd ervoor nemen, aan jezelf werken en de cursus loslaten.

Wie is je angst burn-out yoga coach?

Berry Steenbruggen komt zelf uit het zakenleven en was inkoper. De baan gaf veel stress, want alles wat er gekocht moest worden, moest er eigenlijk gisteren al zijn. Alles werd eigenlijk te laat ingekocht dus en dat gaf stress en lichamelijke kwalen. Een bun-out lag op de loer. Door stresstherapie, yoga, ademtherapie, de cursus loslaten, bio-energetica en massages kwam hij weer “boven Jan”. Toen kwam het moment dat hij van zijn inzichten zijn werk ging maken en dat was yogadocent. Berry heeft ook in andere stressperiodes veel mensen geholpen in de afgelopen vijfendertig jaar. Berry verzorgt veel yoga en ander lichaamswerk aan groepen waarbij de cursisten veel stress ervaren, zoals in de verslaafdenzorg. Kortom je virus burn-out yoga coach begeleid je op alle fronten en verwijst soms ook door naar collega’s waar mee wordt samengewerkt.

coronavirus burn-out yoga coach

Maak gratis kennis met de angstburn-outyoga coach

De eerste kennismaking is een gratis intake gesprek, dit is volkomen coronavirus safe. Je coach kan door zijn jarenlange ervaring al snel zien wat jij nodig hebt in jouw situatie. Tijdens de intake ontvang je al een coronavirus stress behandelplan. Thuis laat je de intake bezinken en na een aantal dagen of een week beslis je of je mee kunt gaan in de te volgens behandelplan. Omdat deze coronavirus stress niet iets is van een paar maanden is mooi wanneer je op tijd bent voor de eerste acute aanpak. Luister naar de signalen van slecht slapen, depressieve gevoelens, prikkelbaarheid en vermoeidheid en stel niet uit om je stress vakkundig aan te pakken.

ANGSTSTRESS MANAGEMENT IS SAMEN OP PAD NAAR NIEUW EVENWICHT

Er zijn ook groepsyogalessen In Twello, Terwolde, Voorst, Epse, Colmschate en ook priveyogalessen