amerika meditatie

Amerika meditatie, kan het land healen. Mediteer

Van verdeeldheid naar eenheid

Amerika meditatie,  de afgelopen jaren hebben we steeds meer verdeeldheid gezien in de wereld. Het begon met arm en rijk en later breidde het uit tot macht en onder de duim zitten. In de van 1997 tot  2000 zagen we in Amerika dat de politiek zelfs verdeeldheid zaaide onder de burgers. In Nederland hebben we gezien hoe de verdeeldheid goed te zien was bij de coronacrisis.  De politiek en onze leiders hebben geen eenheid kunnen brengen. We hoorden in de coronacrisis hoorde ik om mij heen “we doen het samen”, maar dat heb ik persoonlijk niet zo gemerkt. Voor de spirituele wereld gingen weinig tot geen steunmaatregelen.

Eenheid is liefde

Bij yoga zijn we ons bewust van de eenwording. We zijn ons bewust van de dualiteiten, spanning en ontspanning, inademing en uitademing enz. Door die verschillen bewust te worden komen we in balans. In de afgelopen 35 jaar dat ik nu yogalessen verzorg werd ik mij bewust dat wanneer bij de hatha yoga aandacht is en stilte kwam steeds meer de liefde om de hoek kijken. Nu is ook mijn slogan: focus is aandacht, aandacht is liefde en liefde is genezing. Misschien heb jij het ook wel eens gevoeld dat er tijdens een yogales een groepsenergie ontstond. Deze groepsenergie/liefdesenergie kun je  zelfs sturen. Reiki is daar een mooi voorbeeld van. Bij de Amerika meditatie gebruiken we de yoga meditatie voor deze healing

Amerika meditatie

 

Amerika meditatie is niet zweverig maar de energie van de toekomst

In 2021 zie je al voorbeelden van die eenwording en healing. De eerste toespraken van Biden zitten van met teksten die gaan naar deze eenwording, healing en we kunnen het samen .De samenwerking met de wereld werd meteen tot stand gebracht met verbroken contracten, zoals het klimaatverdrag.

Mail naar info@yogaberrydeventer.nl en vraag naar de mogelijkheden om te mediteren voor Amerika.  Ook kun je deze healingsmeditatie gebruiken voor de gezondheid van de mensen om je heen of voor je eigen gezondheid. De kracht van eenheid en liefde werkt voor veel energie blokkades.