Alles over yoga in Deventer

Alles over yoga in Deventer en yogalessen

Wat is yoga?

Wanneer je onder google zoekt “wat is yoga?” dan zie je vaak de moeilijkste yogahoudingen en de vreemdste namen voor die yogavormen. Nu, na 35 jaar yogalessen verzorgen kan ik je zeggen wat yoga voor mij nu is. Bij yoga ga je van de drukke buitenwereld naar de stille en rustige innerlijke wereld. Je voelt je lichaam. adem en je bent je bewust van je gevoelens. Die focus geeft ontspanning. Bij een goede yogales word je geraakt in je gevoel, je hart. Dus probeer eens welke yogavorm bij jou past met een gratis proefles

Welke yogastudio voor yoga

In 1985 waren er maar 3 of vier yogadocenten in Deventer. Intussen zijn het er meer dan 15 stuks. Je mag je al yogadocent noemen wanneer je een 200 uren yogaopleiding hebt gevolgd. Vraag je yogadocent altijd hoeveel yoga lesuren hij heeft gegeven. Er zijn docenten die meer dan 20000 yogalessen hebben gegeven. Of de yogaproefles wel gratis is. Gaat hij elk jaar naar India? Is de focus van de yogadocent 100% op een yogaleven? Er zijn zelfs sportscholen die gymnastiek met een yogasausje aanbieden. Sport is heel wat anders dan yoga.

Wat doe je in een goede yogales in Deventer

In een goed yogales doe je meer dan wat yogahoudingen. Je word je bewust van de adem met pranayama. Ook ervaar je de energie van mudra’s. Je hoort wat meditatie is en je mediteert. Ook hoor je over de spirituele kant van yoga. De yogadocent vertelt over zijn ervaringen in de ashrams in India. Je ontvangt elke week al de informatie over de komende yogales.

Je mist geen yogales

Bij een goede yogadocent kun je elke dag een yogales inhalen in Deventer of in de buurt van Deventer. Ook wordt er yogales gegeven in de plaatsen om Deventer zoals Epse, Colmschate, Terwolde en Twello.

Alles over kwaliteits yoga

Een goede yogastudio richt zich helemaal  op yoga en biedt geen andere diensten aan. Ook zijn er bij een yoga studio veel yogaworkshops. De yogadocent biedt veel theorie aan door elke week een yoganieuws. Je kunt met de docent mee naar India om daar zelf de yogaenergie uit de bron te ervaren.

Tracteer jezelf

Bij een goede yogaschool is de proefles gratis.  En kun je ook een yogapriveles ontvangen. Je kunt ook kiezen voor yoga op maat. De yogadocent kan zelfs bij jou thuis komen voor een yogales die helemaal aansluit op jouw wenzen.