After werk yoga

After werk yoga, fris de avond in met meer energie

After werk yoga, brengt je in een andere energie. Niet een onvoldane avond, waarna je de volgende ochtend niet je bed uit kunt komen omdat je nog steeds moe bent van de dag ervoor. Het is een challenge om je leefpatroon te veranderen en meteen na je werk niet de dingen te doen die vanzelf gaan, zoals niets doen, gamen, tv kijken, netflix kijken, enz..

After werk yoga, hoe ziet dat eruit?

Vanuit je werk kom je naar de yogales. Het is al een mooie cooling down om na het werk even rustig in de yogazaal te liggen of te zitten. De zaal is al een dik half uur voor de yogales open. Bij de after werk yoga maken we gebruik van eeuwen oude technieken. De spieren strekken en sterk maken, intensiever ademen, ontspannen, aardingsoefeningen en misschien wel het belangrijkste: een uurtje aandacht voor lichaam en geest. Er wordt elke week gewerkt met een thema zoals loslaten, ontspannen, buikademhaling en in het hier en nu zijn.

Met afterwerkyoga ben je een burn-out voor

Wanneer je lang in een patroon zit van werken zonder ontspanning op zijn tijd, dan ligt een burn-out op de loer. Met after werk yoga ga je direct ontspannen na je werk. De balans werk en ontspanning zorgt ervoor dat je preventief werkt aan je spanningsboog. Je kunt zelfs twee keer in de week een  yogales volgen, zonder extra kosten om in balans te komen of te blijven. De after werk yoga geeft je ook elke week het yoganieuws per mail, dus de theorie bij de praktijk.

Combineer de afterwerk yoga met meer andere ontspanning

Een “ontspannen avond” hoeft helemaal niet ontspannen te zijn.  We denken aan tv kijken en gamen. Wissel dit af met gezonde ontspanning, je kunt dan denken aan wandelen, zwemmen, in de tuin werken en sociale contacten opzoeken.

after werk yoga

Kijk ook eens bij de after werk yoga naar andere yogavormen

Yoga in Deventer en omgeving kent veel verschillende yogavormen. Wanneer de stress in je rug vast zit dan kun je eens denken aan de backmitrayoga. Er is ook elke week water yoga en elke maand blootwateryoga. De yoga privelessen kunnen je nog wat extra gereedschap geven voor een gezonder leven. After werk yoga kent een holistische aanpak.

After werk yoga, waar?

Elke dinsdagavond is er after work yoga om 18.00 uur in De Schalm. Ook op de maandag om 18.30 uur is er een yogales in de kerk in Epse. De proefles is gratis.