after virus party

After virus yoga party, huggen en vieren

After virus yoga party, weer lichamelijk contact. Na maanden elkaar niet aangeraakt te hebben, kunnen we ons nu toch al wel verheugen op dicht bij elkaar zijn? Iedereen heeft wel geleden onder deze crisis, we zijn mensen kwijt geraakt, we hebben zelf misschien wel het virus gehad of we zijn financieel erg geraakt. Wanneer we weer uit deze crisis zijn nodig ik graag de cursisten en de mensen die dicht bij ons staan uit om op een spirituele manier te vieren dat we weer in betere tijden bij elkaar zijn met een after virus party.

After virus yoga party op een spirituele plek

De afgelopen jaren heb ik veel les gegeven op spirituele plekken. Ook tijdens de spirituele reizen bezocht ik de mooie energieplekken in de wereld. De aftervirusparty wordt ook op een mooie spirituele plek gehouden.

After virusyoga party met mooie symbolen

after coronavirus party
Yogaberry organiseert een corona after party

Iedereen neemt een mooi symbool mee naar deze after coronavirus party, waar hij of zij veel aan heeft gehad tijden de c virus crisis.  Ook neemt iedereen een kaarsje mee voor de mensen die zijn overleden in de naaste omgeving. De wereld is hopelijk anders geworden na deze crisis. In Nepal zag ik een mooi ritueel, bij een beeld midden in de stad legde iedereen wat neer en pakte meteen wat mee om mee te nemen naar huis. Hiervoor gebruiken wij het altaar in de kerk. Je mag daar wat vanaf pakken en meteen er ook wat op leggen.

After virus yoga party op een spirituele plek

Ik ben geboren in een gereformeerd gezin en de weinige symbolen die wij kenden gaven altijd indruk. In de kerk van Epse staan die symbolen. Wij kunnen gebruik maken van het altaar, het doopfond enz. In de kerk is een mooi symbool aangebracht van verbinding, een rode cirkel op de muur. Kerken zijn mooie plekken voor een after cvirus party.

after coronavirus party

Yoga party, wie, wat, waar en hoe.

De kerk in Epse is een plek waar ik samen met veel mensen lief en leed heb gedeeld. Hier vier ik vaak mijn verjaardagen en hier zijn ook de yogalessen en de yoga workshops. De datum is zo snel als mogelijk, wanneer we weer bij elkaar mogen komen en elkaar weer mogen aanraken. Cursisten en vrienden krijgen een uitnodiging voor deze after c virus party. Er zijn ook vrienden geweest die mij goed door de crisis heen hebben gesleept en deze nodig ik ook uit. Zelfs hulp uit onverwachte hoek.

after coronavirus party