after corona yoga

After corona yoga, yogalessen met veel extra’s

After corona yoga, weer lichamelijk contact mogelijk. Na maanden elkaar niet aangeraakt te hebben, kunnen we ons nu toch al wel verheugen op dicht bij elkaar zijn? Iedereen heeft wel geleden onder deze crisis, we zijn mensen kwijt geraakt, we hebben zelf misschien wel het virus gehad of we zijn financieel erg geraakt.

After virus yoga op een spirituele plek

De afgelopen jaren heb ik veel les gegeven op spirituele plekken. Ook tijdens de spirituele reizen bezocht ik de mooie energieplekken in de wereld. De after corona yoga wordt ook op een mooie spirituele plekken gehouden. Zoal in de kerk van Epse en de kerk van Colmschate.

After corona yoga met mooie symbolen

after corona yoga

Symbolen en rituelen brengen je dichter bij jezelf. Bij de aftercoronayoga gebruiken we mudra’s, visualisaties en mantra’s.  Deze energie is heel subtiel en geeft je veel diepgang in het voelen.

After virus yoga op een spirituele plek

Ik ben geboren in een gereformeerd gezin en de weinige symbolen die wij kenden gaven altijd indruk. In de kerk van Epse staan die symbolen. Wij kunnen gebruik maken van het altaar, het doopfond enz. In de kerk is een mooi symbool aangebracht van verbinding, een rode cirkel op de muur. Kerken zijn mooie plekken voor een after corona yoga.

after corona yoga

Yoga, wie, wat, waar en hoe.

De kerk in Epse is een plek waar ik samen met veel mensen lief en leed heb gedeeld. Hier vier ik vaak mijn verjaardagen en hier zijn ook de yogalessen en de yoga workshops.  Ook de kerk in Colmschate is een plek waar je de energie al voelt wanneer je de kerk in loopt. De eerste ontspanning voel je dan al.

after corona yoga

De eerste yogales is gratis, dan kun jij ook voelen hoe de yoga doorwerkt in je lichaam, adem, denken en je gevoelens.