afhaal yoga

Afhaal yoga, nog makkelijker dan bij de Chinees

Kies uit het yogamenu

Afhaal yoga, wie had ooit gedacht dat de afhaal yoga nog gemakkelijker is in 2021 dan afhalen bij de Chinees. Bij de afhaalchinees moet je nog de deur uit en bij de afhaalyoga is dit zelfs niet nodig. Na de crisis blijft de afhaalyoga voor iedereen beschikbaar.

Afhaal yoga het menu

Intussen zijn er vele yogasmaken en voor iedereen is er wel yoga op maat.  Je kiest uit het onderstaande yoga menu en de yogales komt digitaal bij je binnen.

rugyoga

ontspannende yoga

rustige ademhalingsyoga

yin yoga

aardingsyoga

hatha yoga

zonnegroet

chakra yoga

liggende yoga

stoelyoga

yoga voor ouderen

Afhaal yoga, meditatie is ook mogelijk

Yoga is veel meer dan alleen maar yogaoefeningen, natuurlijk zit er in het afhaal yoga menu ook meditatie. De laatste meditatie die in het menu is toegevoegd is de vaccin yoga. Je kunt je lichamelijk en mentaal nu al voorbereiden op het vaccin.

Ook yoga op maat bij de afhaalyoga

En yoga a la carte keuze is ook mogelijk. Ik maak een yogales op maat en deze yogales verstuur ik je per mail. Een gratis intake zit bij de prijs in. We bespreken samen telefonisch wat jij kunt gebruiken. Je kunt ook een abonnement nemen, dan ontvang je elke week bij de afhaal yoga een les. Dit kan een les op maat zijn of uit het yoga menu.

Afhaalyogalessen ook af te halen in de yoga studio

Het is ook mogelijk om yoga af te halen in de yoga studio. Je ontvangt dan een yogales op maat. Natuurlijk worden alle veiligheidsprotocollen in acht genomen en hebben we een afstand van 2 meter. Deze yoga kan ik ook bij je in huis verzorgen, dan hoef je zelfs de deur niet meer uit.

Wie verzorgt de afhaal yoga in Deventer en omgeving?

Berry verzorgt al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer en omgeving.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde,  Epse en Gorssel) al mogen ervaren wat een yogales voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello.  Zwangerschapsyoga door Ellen Dijkstra en mij. Elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Privé-begeleiding bij de plusyoga. Ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Berry verzorgt deze yogalessen fulltime.