actie yoga

Actie yoga en holistic pulsing in Deventer

ACTIE YOGA EN HOLISTIC PULSING

Actie yoga, ervaar nog meer ontspanning dan alleen tijdens de yogalessen! Wanneer je je aanmeldt als nieuwe cursist of wanneer je zelf al yogalessen bij mij volgt en een nieuwe cursist aanlevert, dan heb ik nu een leuk yogacadeautje voor je!

ACTIE YOGA EN HOLISTIC PULSING

YOGA AANBIEDING MET GRATIS HOLISTIC PULSING

WAT IS HOLISTIC PULSING?

Holistic pulsing doet denken aan massage, maar er wordt gepulst in plaats van gemasseerd. Holistic pulsing heeft een helende werking en nodigt uit tot loslaten van spanningen en eventuele blokkades in je lichaam. Terwijl je gekleed en languit op een massagebank ligt, brengt de pulser je lichaam zachtjes in beweging. Op een vriendelijke manier en met volle aandacht zoekt de pulser het ritme van je lichaam op.
Doordat je zelf niets hoeft te doen, geeft het een gevoel van warmte en geborgenheid. Door het pulsen laten je spanningen los en kunnen blokkades opgezocht en aangeraakt worden.

Maar er kan nog meer gebeuren! Zeker wanneer je nog een paar keer vaker gepulst wordt, kan je lichaam het pulsen gaan herkennen. Hierdoor vindt het lichaam nog sneller het ritme en kan het rustgevend en verstillend werken en het je dichter bij je eigen kracht en energie brengen.

WAAR KAN HOLISTIC PULSING VOOR GEBRUIKT WORDEN?

Allereerst geeft holistic pulsing je rust en ontspanning. Zeker wanneer je gespannen of gestrest bent! Door de ontspannende werking kan er weer balans in je lichaam en geest ontstaan. En wanneer dat zo is kun je anders tegen je dagelijkse dingen aankijken.
Ook wanneer je pijn hebt, bijvoorbeeld in je nek, kun je baat hebben bij holistic pulsing! Het zorgt er voor dat je niet langer gefocust bent op je pijnlijke nek, maar dat je je hele lichaam voelt. Er ontstaat weer ruimte in je nek en aandacht voor je hele lichaam. Balans in je lichaam geeft ook balans in je geest!

HOE GAAT EEN HOLISTIC PULSING SESSIE?

Een holistic pulsing sessie duurt een uur, maar kan eventueel ook langer wanneer je dat wilt. Eerst een gesprekje, waarbij geïnformeerd wordt naar lichamelijke klachten, blessures, of je goed in je vel zit, enz.. Daarna ga je op de massagetafel voor de pulsing! Wanneer de behandeling klaar is, blijf je nog lekker liggen. Om daarna weer langzaam tot jezelf te komen. Met een kort gesprekje over je ervaringen, hoe je het beleefd hebt, wordt het afgesloten. Misschien is er pijn, verdriet of boosheid naar boven gekomen. Of een weldadig gevoel van stilte en ontspanning, alles is goed!

Waarom actie yoga en holistic pulsing?

Bij yoga zijn we ons op een subtiele manier bewust van ons lichaam en dat is bij holistic pulsing ook het geval. Wanneer je gebruik maakt van de “actie yoga en holistic pulsing” print dan deze pagina uit en neem hem mee!

Wat betaal je bij deze actie yoga en holisticpulsing?

Wanneer je begint met yoga bij mij dan ontvang je de holistic pulsing gratis. Ben je cursist en je brengt iemand mee naar yoga dan ontvangen jullie beiden een holistic pulsing gratis! Ook yoga in Twello Twelloyoga