7 keer yoga

7 x yoga, ontspanning voor iedereen

7 x yoga, bij de yoga in Deventer kun je voor zeven yogavormen terecht. Voor jong en oud en ook yoga voor mensen met een beperking. Berry Steenbruggen verzorgt al meer dan dertig jaar yoga en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende yoga vormen. Er is zelfs yoga op maat bij een priveyogales.

7 x yoga hatha yoga

Hatha yoga is de dus meest voorkomende yoga in Nederland. Hatha is vertaald: zon en maan. Door de verschillen te voelen in het lichaam komen we in balans. We zijn ons bewust van de uitersten, spanning en ontspanning, inademing en uitademing, enz. Door het bewust voelen van deze uitersten zonder oordeel komt er balans in lichaam en geest.

7 x yoga zwangerschapsyoga

Al meer dan 20 jaar verzorg ik als man de privé zwangerschapsyogalessen. Dit doe ik samen met Ellen Dijkstra. Ellen verzorgt de ademhalingsoefeningen, massage en de partnerlessen. Ik verzorg de zwangerschapsyogaoefeningen. Ellen en ik hebben samen meer dan 80 jaar yoga leservaring. De yogalessen zijn bij jou thuis, bij mij thuis of in de yogastudio.

7 x yoga in Deventer

7 x yoga, wateryoga

Er is elke dinsdagochtend wateryoga in zwembad De Schaeck in Twello. Wateryoga met een thema zoals de chakra’s of aarden, enz. De laatste 10 minuten drijven we op een paar drijvers. Je betaalt alleen voor het zwembad en de wateryoga is gratis. Je mag een half uur eerder het zwembad in voor de water yoga. Na de wateryoga kun je lekker ontspannen met zwemmen, romeins bad, enz.. 7 x yoga biedt ook nog blootwateryoga aan in De Scheg.

7 x yoga in Deventer

7 x yoga, meditatieyoga

Op de donderdagavond is er meditatie yoga in De Schalm in Deventer. We maken dus het lichaam ontspannen met yogaoefeningen. De adem wordt diep in de buis door ademhalingsoefeningen en op het laatst wordt het denken stil door meditatie. De meditatie yogales duurt 1.5 uur. Na de yogales kun je ontspannen slapen.

7 keer yoga, stoelyoga

Stoelyoga wordt veel verzorgt voor groepen. Verzorgingstehuizen, bedrijven en ouderen maken veel gebruik van deze yogavorm.

 

Zeven keer yoga in Deventer privélessen

Yoga privélessen worden dus op maat gemaakt. Er is eerst een intake gesprek en daarna is de yogales bij jou in huis, een yogazaal of bij mij in huis. Bij deze yogaprivelessen worden ook vaak gecombineerd met backmitrayoga, ademen en yogatherapie. Je kunt na de priveyogalessen over gaan naar de yoga groepslessen. 7 x yoga komt ook bij je thuis.

7xyoga ouderenyoga

Op de vrijdagmiddag is er plusyoga. De term ouderenyoga en plusyoga dekt dus niet de lading. Veel mensen kiezen voor deze vorm van yoga. We doen wat minder staande yogaoefeningen. Meer liggende yoga houdingen en de yoga is wat gemakkelijker bij de ouderen yoga. Er wordt rekening gehouden met de eventuele beperking. 7 x yoga met een gratis proefles.