7 x Deventer yogalessen

7 keer Deventer yogalessen met ontspanning

7 x Deventer yogalessen met  variatie

7 keer Deventer yogalessen, geeft je de mogelijkheid om heel flexibel te zijn in je yoga beoefening. Zo zijn er verschillende yogavormen maar ook op verschillende tijden. Je kunt dus switchen tussen tijden en vormen van yoga. Zo blijf je geïnspireerd en kies je het tijdstip van je yogabeoefening wanneer jou het uitkomt.

7 x Deventer yoga en wateryoga

6 x Deventer yoga, wateryoga

Er is elke maand blootwateryoga in De Scheg in Deventer, maar ook wateryoga met badkleding in Twello. Deze yoga is heel mooi te combineren met je wekelijkse yogales. Bij de wateryoga ontspannen we op een unieke manier, we drijven op speciale hulpmiddelen. Deze ontspanning is aan het einde van de wateryogales.

7 x Deventeryogalessen en meditatie

Elke donderdagavond is er een yoga meditatieles. We maken het lichaam ontspannen met yoga en wanneer het lichaam ontspannen is dan komt de geest ook tot ontspanning. Met een ontspannen geest gaan we de ontspanning in. Elke week is er een andere ontspanning bij de Deventer yoga. We maken ook gebruik van mudra’s en mantra’s

6 x Deventer yoga, mediatie

7 x Deventer yogalessen en plusyoga

Vrijdagmiddag om 14.30 uur is er plusyoga in De Schalm aan De Dreef 1 in Deventer. Plusyogalessen zijn voor mensen die wat meer aandacht kunnen gebruiken door leeftijd of een kleine beperking. Maar ook jonge mensen zonder beperking kiezen vaak voor plusyoga omdat er bij deze plusyogalessen Deventer meer liggende yogaoefeningen zijn in de yogales.

7 x Deventeryoga en safehouseyoga

Op de woensdagochtend om 11.00 uur wordt er voor axicure een safehouseyogales verzorgd. Zit jij in een safehouse  van axicure dan kun je gebruik maken van de speciale safehouseyogalessen. In deze yogalessen komen de thema’s grenzen, loslaten en voelen elke week voor.

7 x Deventeryogalessen met stoelyoga

7 x Deventeryogalessen met stoelyoga

Veel instellingen in Deventer en omgeving vragen yoga op maat. Elke donderdag, om de week, is er een stoelyogales bij VillaMolenenk. Bewoners van deze woonzorggroep genieten van deze mooie vorm van ontspanning, de stoelyogales. Bij een stoelyogales gaan we door het hele lichaam en maken spieren en gewrichten weer soepel. Stoelyoga is voor iedereen geschikt. Ook zijn er bewoners bij Villa Molenenk in de rolstoel die gebruik maken van deze yogavorm.

7 keer Deventer yogalessen in de zwangerschap

De zwangerschapsyogalessen zijn Priveyogalessen op maat. Ellen Dijkstra en Berry Steenbruggen werken al jaren samen bij deze yogavorm. Maak eens gebruik van een gratis zwangerschapsyogales op maat. Er is een korte intake en daarna kun je ontspannen bij je yogaproefles.