65 plus yoga

65 plus yoga door 65 plusser

Waarom 65 plus yoga?

65 plus yoga, afgelopen jaar ben ik ook een 65 plusser en kan uit ervaring spreken. Net als een auto die wat ouder wordt en meer onderhoud nodig heeft, zo is het ook met een 65 plusser. Daarom sterf ik als yogadocent in het harnas. Nu denk ik vaak “is de yoga niet goed voor mijn cursisten, dan is heb ik er zelf wel baat bij”.

Wat is 65 plus yoga?

De yoga verschilt niet veel van de 65 min yoga. Bij de 65 plus yoga letten we meer op de grenzen. Veel 65 plussers denken dat ze nog 53 jaar zijn en dat breekt wel eens op. Ik zag als yogadocent om mij heen dat wanneer mensen ouder worden ze minder bewust zijn van het lichaam. Het nadenken was vaak meer actief dan het navoelen. Ook zijn sociale contacten belangrijk bij het ouder worden en daarom komen cursisten vaak twee keer in de week naar yoga. Bij het ouder worden merk je dat de ademhaling oppervlakkeriger wordt en hoger in de borst.

Waarom plus yoga Deventer?

Er zijn niet veel yogadocenten die 35 jaar fulltime yogalessen hebben verzorgd. Dus ik kan je goed adviseren bij je yogaoefeningen. Ook verzorg ik verschillende yogavormen die uitermate geschikt zijn wanneer je wat ouder wordt. De wateryoga in zwembad De Schaeck is een mooi voorbeeld. Ook is er 65 plus privé yoga in Deventer. Wat is er mooier om yoga op maat te ontvangen. Omdat ik bijna elk jaar naar Azië reis om te zien hoe ouderen in India hun lichaam verwennen met yoga, kun je gebruik maken van praktische tips. Lichaam en geest worden steeds belangrijker bij het ouder worden. Hoeveel ouderen slikken antidepressiva? Bij 65 plus yoga kijken we ook naar naar hoe jij je voelt.

Trakteer jezelf op een gratis proefles 65plus yoga.