6 x Deventer yoga

6 x Deventer yoga met gratis proefles

6 x Deventer yoga variatie

6 x Deventer yoga, geeft je de mogelijkheid om heel flexibel te zijn in je yoga beoefening. Zo zijn er verschillende yogavormen maar ook op verschillende tijden. Je kunt dus switchen tussen tijden en vormen van yoga. Zo blijf je geïnspireerd en kies je het tijdstip van je yogabeoefening wanneer jou het uitkomt.

6 x Deventer yoga en wateryoga

6 x Deventer yoga
Wateryoga, 6 x Deventer yoga

Er is elke maand blootwateryoga in De Scheg in Deventer, maar ook wateryoga met badkleding in Twello. Deze yoga is heel mooi te combineren met je wekelijkse yogales. Bij de wateryoga ontspannen we op een unieke manier, we drijven op speciale hulpmiddelen. Deze ontspanning is aan het einde van de wateryogales.

6 x Deventeryoga en meditatie

Elke donderdagavond is er een yoga meditatieles. We maken het lichaam ontspannen met yoga en wanneer het lichaam ontspannen is dan komt de geest ook tot ontspanning. Met een ontspannen geest gaan we de ontspanning in. Elke week is er een andere ontspanning bij de Deventer yoga. We maken ook gebruik van mudra’s en mantra’s

6 x Deventer yoga, mediatie

6 x Deventer yoga en plusyoga

Elke vrijdagmiddag om 14.30 uur is er plusyoga. Plusyoga is voor mensen die wat meer aandacht kunnen gebruiken door leeftijd of een kleine beperking. Maar ook jonge mensen zonder beperking kiezen vaak voor plusyoga omdat er bij plusyoga Deventer meer liggende yogaoefeningen zijn in de yogales.

6 x Deventeryoga en safehouseyoga

Op de woensdagochtend wordt er voor een safehouseyogales verzorgd. Zit jij in een safehouse dan kun je gebruik maken van de speciale safehouseyogalessen. In deze yogalessen komen dus de thema’s loslaten, grenzen en voelen vaak aan bod.

6 x Deventeryogalessen met stoelyoga

Veel instellingen vragen yoga op maat. Op de donderdag, om de week, is er een yogales bij VillaMolenenk. Bewoners van deze woonzorggroep genieten van een mooie vorm van ontspanning, de stoelyoga. Bij een stoelyogales gaan we door het hele lichaam en maken de spieren en gewrichten weer soepel. Stoelyoga is voor iedereen geschikt. Ook zijn er bewoners in de rolstoel die dus gebruik maken van deze yogavorm.