35 jaar yoga Twello

35 jaar yoga Twello

Yoga Twello het oudste adres in Twello

35 jaar yoga Twello, elke dinsdagavond yogales om 20.00 uur. In 1986 begon ik yogales te geven in Twello bij een sportschool. Daarna begon ik voor mijzelf in het Derk Brouwer centrum. Ook was er yogales in Engelenburg en het Kruispunt. Omdat de gebouwen verkocht werden of afgebroken was het telkens zoeken naar een mooie plek. Zelfs de kerk van Twello was niet bestand tegen de crisis. Trakteer jezelf eens op een gratis yoga proefles.

35 jaar yoga Twello
Yogales bij de Dorpskerk in Twello

Ontspannende wateryoga

In de afgelopen 35 jaar zijn de yogaactiviteiten uitgebreid in de gemeente Twello. Ook is er nu  iedere dinsdag om 11.30 uur wateryoga in het zwembad De Schaeck in Voorst. De wateryoga en de Hatha yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week. Een yogaproefles in Twello nodigt je uit om de ontspanning te voelen.

35 jaar yoga Twello
Ook wateryoga in Twello

Door 35 jaar yoga Twello is een yogales is makkelijk in de halen.

Wanneer je dus een keertje niet kunt bij  yoga Twello dan is de yogales in te halen op 11 andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.30 uur een yogales in te halen, zie lestijden. Ook in Epse, in een kerk, zijn de yogalessen op maandag om 18.30 uur of om 19.45 uur. Ook in Epse een yogales Twello proefles.

35 jaar yoga Twello is bewust ademen, voelen, bewegen en ontspannen

Je kunt bij een yogales in Twello veel voelen en navoelen in de yoga. Ook  wordt je steeds bewuster van je lichaam en adem. In de yogales voelen we een aantal  yogaoefeningen, ze worden asana’s genoemd. Deze yogaasana’s zorgen voor een strekking van de spieren. Ook helpen de yogaoefeningen het zenuwstelsel in balans te brengen.  De bloedcirculatie wordt verbeterd. Spanningen lossen op. Er worden dynamische maar ook statische houdingen gedaan in een yogales. De adem bewust voelen is hierbij belangrijk in een yogales. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten. Yogales Twello proefles laat jou voelen de kracht van yoga. 35 jaar yoga Twello en nog steeds wordt de yoga uit de bron, India, gehaald.

YogaTwello is yoga die je voelt
yoga asana in de yogales in Twello, Voorst

35 jaar yoga Twello met ook yoga op mooie plekken buiten

yoga Twello
Yoga in gebouw Irene

YogaTwello is yoga die geschikt is om beter te slapen.

Omdat er dus ook een yogales is om 21.00 uur. Na de yogales kun je na de yogaontspanning meteen goed gaan slapen. Tijdens een yogales wordt er veel gewerkt met de ademhaling. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat een yogales een goed gevoel geeft na de les. Oefeningen worden zo uitgevoerd, dat alle bewegingen van de wervelkolom aan bod komen. Voor- en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam.  De namen zijn in het Sanskriet.  Een belangrijk onderdeel in een yogales zijn de evenwichtsoefeningen. Een yogales eindigt met een ontspanningsoefening, de spieren worden heel bewust aangespannen en ontspannen maar ook maken we gebruik van mantra’s.. Na afloop van een yogales voel je je meer verbonden met je lichaam. YogaTwello is yoga voor het slapen. Na 35 jaar yoga Twello hoor ik nog steeds de mooie ervaringen van de cursisten.
YogaTwello is yoga in Voorst met verrassingen
yogales in Twello Voorst

Voorbereiding op je yoga Twello proefles

Bij je gratis proefles yoga in Twello of Terwolde  heb je niet veel nodig. Ruimzittende kleding zoals een joggingpak, een T-shirt,  legging of een turnpak zijn prima. Sportschoenen  kun je dus uit doen bij een yogales in Twello. Beter zijn sokken of blote voeten in een yogales. Je hoeft ook niet een yogamat mee te nemen naar de yogales in Twello, deze zijn aanwezig in de zaal.  Je kunt wel een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen. De yogadeelnemers zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning.  De yogalessen in Twello en Terwolde worden door mij in kleine groepen gegeven. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem. YogaTwello is yoga bij de kerk. Kijk ook eens op Twello yoga.  35 jaar yoga Twello verzorgt ook veel workshops zoals in De Levenstuinen.

Je Ontvangt een gratis yogales als proefles in Twello.

YogaTwello is yoga met stilte

YogaTwello is yogales met gratis een yogaboek

Print dit euroteken  uit en ontvang een gratis yogaboek, wanneer je na de proefles door gaat met yogaTwello. 35 jaar yoga Twello is de goedkoopste in Voorst.

YogaTwello is een yogales met veel extra's
YogaTwello met  gratis yogalessen