3 x yoga Voorst en wateryoga

3 x Yoga Voorst Twello

Voorst met wateryoga

3 x yoga Voorst, op de dinsdagochtend is er elke week wateryoga in zwembad De Schaeck. De combinatie van ontspanning en het warme water maakt dat u zich bewust word van uw lichaam en uw ademhaling. In het water is het makkelijker om het evenwicht te bewaren en u voelt zich er lichter in, yoga in het water is totaal anders dan yoga op het “droge”.  Bij wateryoga komt er weinig druk op de gewrichten.

3 x Yoga Voorst

Wekelijks worden er yogalessen gegeven op de dinsdag om 11.30 uur, de lessen duren 30 minuten, daarna kan er nog gezwommen worden tot 13.00 uur. 3x yoga Voorst verzorgt dus yoga te land en te water. Om deel te nemen aan een les koopt u alléén een los entreekaartje of betaalt u met een meer badenkaartje. Iedereen kan mee doen, jong en oud, geoefend en ongeoefend. De oefeningen zijn voor iedereen geschikt. Naast ontspanningsoefeningen worden ook bewegings- en ademhalingsoefeningen aangereikt. U heeft alleen badkleding en een handdoek nodig! 3 x yoga Voorst biedt deze wateryogalessen aan samen met yogadocent Berry Steenbruggen.

3 x Yoga Voorst met yoga in Terwolde

3 x Yoga Voorst

Yogalessen in Voorst door Berry Steenbruggen

Er zijn ook yogalessen overdag in de gemeente voorst. Op de woensdagmiddag om 14.30 uur is er in De Bongerd een yogales. Kun je een keertje niet bij de yogales in Twello komen dan kun je altijd inhalen in Terwolde, binnen de gemeente Voorst. Na de yogales in Terwolde kun je nog even een kopje thee drinken, een mooie afsluiting van de yogales. 3x yoga Voorst kent een holistische aanpak.

3 x yogaVoorst met yogalessen in Twello

Al meer dan 30 jaar zijn er yogalessen in Twello. Op de dinsdagavond kun je een yogales volgen in gebouw Irene om 20.00 uur. Achter de sfeervolle kerk in het midden van het dorp staat gebouw Irene. Je kunt gebruik maken van een gratis yoga proefles in Twello, bij 3x yoga Voorst. Elk jaar worden hier ook de chakra yogalessen verzorgd.