2024 yoga

2024 yoga in Deventer

Yoga in een onrustige wereld

2024 yoga in Deventer  is een mooie tegenhanger in een wereld met veel onrust. De crisissen die momenteel in de wereld zijn hebben ook hun weerslag in het lichaam en de geest. Je ziet steeds meer nieuws over depressies en burn-out. Wees stress en depressie voor met yoga en meditatie.

Yoga seizoen 2023 2024 in Deventer

2024 yoga biedt je weer veel ontspanning. Er is voor iedereen wel een yogales. Zo is er meditatie yoga, yoga voor mensen met een beperking,  zwangerschapsyoga en wateryoga. Je kunt kiezen voor groepsyogalessen maar ook voor privé yogalessen of een combinatie.  Tijdens een yogaseizoen kun je ook mee doen aan mooie yoga workshops zoals een wandeling door De Levenstuinen in Teuge, een klankenbad, speciale backmitra workshop, enz..

2024 yoga en het complete yogaprogramma

Elk yoga seizoen is er een mooi vast yogaprogramma. In de maand september beginnen we met het bewust worden van het lichaam en de adem. Het loslaten van spanningen en het ontspannen van spieren gebeurt vanzelf. In de maand oktober, november en tot half december is er een uitgebreide chakra cursus. Elke twee weken  behandelen we een chakra. In januari 2024 zijn we ons bewust van een complete standaard yogales die we vier weken herhalen, in de deze yogalessen zitten de “krenten” uit de yoga. In deze standaardyogales ervaren we: yoga rugoefeningen, schouder- en nekoefeningen, een evenwichtsoefening, de buikademhaling, ontspanning en natuurlijk yin houdingen. In de maanden februari tot en met mei behandelen we de belangrijkste yogathema’s zoals loslaten, stilte, voelen, het hier en nu, enz.. In de maand juni ervaren we dingen die verwant zijn met lichaamswerk en yoga, je kunt dan denken aan meditatie, voetreflextherapie, tenenlezen en backmitraoefeningen.

Trakteer jezelf op een gratis yoga proefles het komend yogaseizoen

Je kunt het hele yoga seizoen 2023 – 2024 gebruik maken van een gratis yogaproefles. Wanneer je een andere yogavorm ook uit wil proberen dan betaal je maar 7 euro voor een tweede proefles. Voor de yoga privélessen is er een gratis intake van een half uur. Het yogaseizoen loopt van september tot en met juni. In de maanden juli en augustus zijn er geen reguliere yogalessen en betaal je ook geen lesgeld. Er zijn wel zomeryogalessen. Je kunt altijd instappen tijdens het seizoen.

2024 yoga

2024 yoga, zie de lestijden

Er wordt elke dag wel een yogales gegeven in Deventer en omgeving, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem. De yogalessen zijn ook op bijzondere plekken zoals in de kerk van Colmschate. Kijk eens naar het lesrooster. In de zomermaanden juli en augustus zijn er weer zomeryogalessen. Deze yogalessen zijn buiten bij de IJssel en je ontvangt een mail bij mooi weer. Voor deze yogalessen koop je een yogaknipkaart.

Yoga seizoen in Deventer Colmschate en Terwolde

De yogalessen zijn niet alleen in Deventer maar ook om Deventer, in Colmschate en Terwolde. Ook in deze plaatsen kun je tijdens een yogaseizoen een yogales inhalen.  Overal kun je gemakkelijk parkeren, in Colmschate is er naast de kerk een groot parkeerterrein.

Yoga aanmelding

Je kunt een mail sturen voor een gratis proefles 2024 yoga naar info@yogaberrydeventer.nl of even bellen 0618735591.