2023yoga

2023yoga, de toekomst yoga

2023yoga in Gorssel Twello Epse Terwolde en Deventer

2023yoga, yogaberry  biedt jou de modernste yogatechnieken aan. De afgelopen jaren waren  bijzonder jaren, veel mensen zaten in een emotionele crisis of een financiële crisis. De angst regeerde en er waren zelfs mensen die hamsterden alsof er oorlog was. De afgelopen 35 jaar heb ik de Indiase spirituele yoga  naar de koekstad gebracht. Trakteer jezelf in 2023 op kwalitatieve, goede en ontspannende yoga. Ontvang extra 2 boeken die jou ondersteunen in je ontspanning. 2023 yoga verzorgt ook yoga in een mooie kerk. Kortom oude yoga tradities gaan samen met moderne yogatechnieken. Wat hebben we geleerd van de crisissen? We zien nu veel meer dat we elkaar helpen dat we ons hart laten spreken en dat het vrijwilligerswerk weer sexy is.

Ontvang het gratis mindfulnessboek bij 2023yoga

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Wanneer je minimaal drie maanden op yogales blijft ontvang je gratis het mooie mindfulnessboek. Ook ontvang je een gratis yogaboek bij de 2023yoga. De 2022yoga is een yoga van voelen ipv denken. De hartchakra energie wordt meer aangesproken bij de 2023yoga. Ook maken we meer gebruik van mantra’s, mudra’s en visualisaties. Het boek mindfulness als uitweg helpt je om in een andere energie te komen.

2021 yoga en mindfulness

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  twaalf yogalessen in de week bij de 2023yoga. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello en in De Scheg.  Zwangerschapsyoga door Ellen Dijkstra en mij.  Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  Er is ondersteuning met yogaboeken bij 2021yoga. Regelmatig zijn er workshops voor een speciale prijs.  Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer en omgeving.  Inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed. Je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen op een yogales.

YOGALES OP BIJZONDERE PLEKKEN

Yogalessen zijn dus vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales op een landgoed.  In Twello is de 2023yoga achter de kerk in gebouw Irene. Epse yogalessen zijn er in de kerk van Epse op de maandagavond. De yogaruimte bij De Schalm in Deventer is ook een mooie stille ruimte.

2022yoga yogalessen

 

Ontvang ook nog een gratis yogaboek bij 2023yoga

2021yoga MET GRATIS YOGABOEK

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Deze aanbieding geldt in de maanden januari en februari 2023. Wanneer je minimaal drie maanden op yoga blijft ontvang je gratis het mooie yogaboek.  Ook ontvang je het mindfulnessboek.

Bovenstaande boeken kun je ook bij mij kopen, zie yogawinkeltje.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl