2023 yoga in Deventer

2023 yoga, de wereld van ontspanning

2023 yoga in Deventer,  Gorssel Twello Epse en Terwolde

2023 yoga, Yogaberry biedt jou de modernste yogatechnieken aan. Trakteer jezelf in 2023 op kwalitatieve, goede en ontspannende yoga. Ontvang extra 2 boeken die jou ondersteunen in je ontspanning. 2023 yoga verzorgt ook yoga in een mooie kerk. Kortom oude yoga tradities gaan samen met moderne yogatechnieken.

Ontvang het gratis mindfulnessboek

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Wanneer je minimaal drie maanden op yogales blijft ontvang je gratis het mooie mindfulnessboek. Ook ontvang je een gratis yogaboek.

2023 yoga en mindfulness
2023 yoga geeft jou dit boek gratis bij aanmelding

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat de yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  twaalf yogalessen in de week. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello en in De Scheg.  Zwangerschapsyoga door Ellen Dijkstra en mij.  Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  Er is ondersteuning met yogaboeken bij 2023 yoga. Regelmatig zijn er workshops voor een speciale prijs.  Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer en omgeving.  Inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed. Je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen op een yogales.

YOGALES OP BIJZONDERE PLEKKEN bij de 2023 yoga

Yogalessen zijn dus vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales op een landgoed.  In Twello is de yoga achter de kerk in gebouw Irene. Epse yogalessen zijn er in de kerk van Epse op de maandagavond. De yogaruimte bij De Schalm in Deventer is ook een mooie stille ruimte.

2023 yoga in Deventer
Welkom in mijn wereld van ontspanning

 

Ontvang ook nog een gratis yogaboek bij 2023 yoga

2019 yoga, aanbieding, MET GRATIS YOGABOEK

Print deze pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Deze aanbieding geldt in de maanden januari en februari 2023. Wanneer je minimaal drie maanden op yoga blijft ontvang je gratis het mooie yogaboek.  Ook ontvang je het mindfulnessboek.

Bovenstaande boeken kun je ook bij mij kopen, zie yogawinkeltje.

Contact voor 2023 yoga: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl