2023 yoga

2023 yoga de toekomst yogalessen

2023 Yoga

2023 Yoga in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. Het is nog 2023 en na mijn Indiareis is er zoveel opgedane inspiratie wat ik met jullie wil delen, zoals: meditatie, mantra’s, Indiase ontspanning en nieuwe yogahoudingen.

Yoga workshops met de backmitra

In 2018 heb ik de backmitra leren kennen en heb deze geïntegreerd met yoga en zo ontstond de backmitrayoga. In 2021 zijn er verschillende workshops waarbij je kennis kunt maken met de backmitra.

Wateryoga en blootwateryoga bij 2023 yoga

Yoga en water zijn een mooie combinatie, het geeft je een gevoel van vrijheid. Vorig jaar is naast de wateryoga ook de blootwateryoga ontstaan in Deventer. Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom in De Scheg voor de wateryoga zonder badkleding.

2023Yoga en yogaboeken

Wat is yoga zonder een mooie theoretische kennis? Ik heb een paar mooie yogaboeken en mindfulnessboeken kunnen bemachtigen bij de uitgever. Kijk eens op deze link of deze boeken jouw yoga plezier kunnen vergroten.

yoga 2023
yogalessen 2023 in Deventer

Yoga en de stilte in jezelf

In de afgelopen jaren is de stilte dus een steeds grotere plek in mijn leven gaan vormen. Deze stilte wil ik in 2023 graag met jullie willen delen tijdens stiltedagen en in de yogales.

2023 yoga en workshops

Een oude kerk in Deventer is nu dus een huis met 5000 Boeddhabeelden.  Het komend jaar ben je welkom voor yoga workshops maar ook zit ik te denken aan weer een klankenbad.

2023yoga in Deventer Epse Terwolde en Twello

Kortom in 2023 is er dus weer veel te beleven bij de Deventer yoga. Heb jij ook leuke ideeën om de yoga in Deventer nog spiritueler en mooier te maken, mail mij dan.

2023 yoga in Deventer Epse Terwolde en Twello en nieuwe lokaties

Ik gaf al yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. Het afgelopen jaar zijn er ook nog bijgekomen de blootwateryoga en de ladiesnight yoga bij De Scheg in Deventer op de maandagavond. Ook zijn er steeds meer doelgroep yogalessen zoals de stoelyoga en de safehouseyoga. 2023 yoga is zijn tijd vooruit.

Meer weten over yoga in Deventer en omgeving

Wil jij meer weten over 2023 yoga Deventer yoga, yoga Epse,  Terwolde yoga,  yoga Twello, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl