2021 yoga aanbieding

2023 yoga aanbieding Deventer

2023 Yoga aanbieding

2023 Yoga aanbieding in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. Het is nog 2021 en na mijn Indiareis is er zoveel opgedane inspiratie wat ik met jullie wil delen, zoals: meditatie, mantra’s, Indiase ontspanning en nieuwe yogahoudingen. Ook jij profiteert natuurlijk van mijn reis uit India.

Yoga workshops met de backmitra

In 2018 heb ik de backmitra leren kennen en heb deze geïntegreerd met yoga en zo ontstond de backmitrayoga. In 2023 zijn er verschillende workshops waarbij je kennis kunt maken met de backmitra. Dit is vaak met een mooie aanbieding, ook bij de privebackmitralessen.

Wateryoga en blootwateryoga bij 2023 yoga

Yoga en water zijn een mooie combinatie, het geeft je een gevoel van vrijheid. Vorig jaar is naast de wateryoga de blootwateryoga ontstaan in Deventer. Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom in De Scheg voor de wateryoga zonder badkleding. Ook ben je gratis welkom bij een blootwateryogales bij minimaal drie maanden yogales. Ik betaal je entree bij De Scheg.

2023 yoga aanbieding en yogaboeken

Wat is yoga zonder een mooie theoretische kennis? Ik heb een paar mooie yogaboeken en mindfulnessboeken kunnen bemachtigen bij de uitgever. Kijk eens op deze link of deze boeken jouw yoga plezier kunnen vergroten.

Yoga en de stilte in jezelf

2023 yogaaanbieding
Yoga aanbieding Deventer

In de afgelopen jaren is de stilte dus een steeds grotere plek in mijn leven gaan vormen. Deze stilte wil ik in 2023 graag met jullie willen delen tijdens stiltedagen en in de yogales.

2023 yoga aanbieding en Boeddha

Een oude kerk in Deventer is nu dus een huis met 5.000 Boeddhabeelden. In 2020 had ik al een mooie aanbieding met yoga in deze kerk met 5.000 Boeddhabeelden. Het komend jaar ben je welkom voor yoga op bijzondere plekken, maar ook zit ik te denken aan weer een klankenbad met Danny Becher. In 2023 zijn er weer  mooie yoga aanbiedingen.

2023 yoga aanbieding in Deventer Epse Terwolde en Twello

Kortom, in 2021 is er dus weer veel te beleven bij de Deventer yoga. Profiteer van de mooie 2023 yoga aanbieding, nadat ik terug ben gekomen uit India, de bron van de yoga.  Heb jij ook leuke ideeën om de yoga in Deventer nog spiritueler en mooier te maken, mail mij dan.

2023 yoga in Deventer Epse Terwolde en Twello en nieuwe locaties

Ik gaf al yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. Het afgelopen jaar is er ook nog bijgekomen de blootwateryoga. Ook zijn er steeds meer doelgroep yogalessen zoals de stoelyoga en de safehouseyoga. Je kunt dus op veel plekken terecht bij de 2021 yoga aanbieding.

Meer weten over 2023 yoga aanbieding in Deventer en omgeving

Wanneer jij in januari 2023 begint met yoga bij mij ontvang je een yogaboek en een mindfulnessboek met een waarde van 50 euro. Voor 10 yogalessen betaal je maar 95 euro! Print deze 2023 yoga aanbieding uit en onderstreep van welke aanbieding je gebruik wilt maken. Dit kunnen dus ook twee aanbiedingen zijn.

Wil jij meer weten over 2023 yoga aanbieding bij de Deventer yoga, yoga Epse,  Terwolde yoga,  yoga Twello, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl