Yoga Twello

Yoga in Twello en omgeving, voor intense ontspanning

Yoga in Twello en omgeving, al 25 jaar pure ontspanning

Yoga in Twello en omgeving, dertig jaar geleden begon ik yoga. Ik startte met wat lessen op De Worp in het Hovenhuus, mijn oude kleuterschool! later kwamen de yogalessen ook in Twello. Intussen werd de vraag naar yogalessen in Deventer en omgeving groter. Ik breidde mijn werkomgeving uit naar Twello, eerst bij sportschool Thijssen en vervolgens in de Derk Brouwerschool. Toen deze school werd afgebroken werd ik genoodzaakt op zoek te gaan naar een andere locatie. Na wat omzwervingen heb ik een hele mooie ruimte gevonden in gebouw Irene achter de Dorpskerk. Ik hoop hier nog lange tijd mijn lessen te blijven geven.

Yoga in Twello en omgeving, waar?

Op de dinsdagavond zijn er twee yogalessen in Twello. Je bent welkom om 19.45 uur en om 21.00 uur in gebouw Irene achter de dorpskerk. Een yogales kan  gemakkelijk ingehaald worden, omdat ik elke dag 2-3 yogalessen verzorg. Je kunt een yogales inhalen op de worp, op de woensdag. Ook is er yoga op de maandag in Epse op de maandagavond en in Colmschate op de vrijdagochtend.

Gebouw Irene, heel bijzonder

Verschillende gebouwen in Twello, waar ik heb les gegeven zijn intussen afgebroken. Maar nu worden de yoga lessen verzorgd in gebouw Irene. In et midden van et dorp, met een mooie parkeergelegenheid en achter de kerk. Ook in Terwolde kun je een yogales inhalen. In Terwolde is er yoga op de woensdag pm 13.15 uur. In Twello zijn yogamatten aanwezig en in Terwolde niet. Je kunt ook een slaapzak meenemen.

Ook Wateryoga in Twello en omgeving

Ook elke dinsdagochtend wateryoga in zwembad de Schaeck in Twello. Verschillende cursisten zie ik op dinsdagochtend bij de wateryoga en in de avond bij de yogalessen in Twello.

Water yoga in Twello bij Deventer

Het is wel uniek en bijzonder om 25 jaar yogales te hebben gegeven in de gemeente Voorst! Kom eens voor een gratis proefles en ervaar wat yoga voor jou kan beteken. Omdat er ook een yogales is van 21.00 uur tot 22.00 uur, is het fijn slapen op een late avond yogales.

MEER WETEN OVER DE YOGALESSEN IN TWELLO?

TWELLO

Een gratis yogaboek bij aanmelding yoga in Twello en Terwolde.