1 ste yogales Gorssel

1 ste yogales Gorssel met veel ontspanning

YOGALES GORSSEL

1 ste yogales Gorssel, je kunt bij mij terecht voor je eerste yogales in de buurt van Gorssel, maar ook in Deventer, Twello en Terwolde ligt er een yogamat voor je klaar in Colmschate. Ook via de A1 ben je heel snel vanuit de Vijfhoek in deze mooie locatie. Parkeren is geen probleem en kost niets.

De kerk  is goed bereikbaar door de A1 voor bewoners in de omgeving. Voor de kerk is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Verkocht

De kerk in Epse is verkocht. Wij komen nu bij u thuis voor yoga privelessen.

1 STE YOGA GORSSEL, wat maakt de kerk in Epse zo bijzonder?

Iedere maandagavond verzorg ik in de kerk van Colmschate een yogales om 19.30 uur. Het is toch heerlijk om je eerste werkdag van de week af te sluiten met een ontspannende yogales! Een  sfeervolle kerk, die rust en ruimte uitstraalt. Hierdoor wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt om tot een ontspannen gevoel te komen. Het is prachtig om de hoogte van de kerk te ervaren wanneer je tijdens een houding naar boven kijkt. En ook wanneer je door de mooie glas-in-lood ramen in de kerk naar buiten staart.

1 STE YOGALESGORSSEL, stap eens over de drempel in een Kerk

Al duizenden jaren doen miljoenen mensen yoga, dus waarom jij nog niet? Yoga kan niet alleen je gezondheid verbeteren, je gaat je ook fitter en leniger voelen en het laat je bewuster in het leven staan. Kom dus een keer naar de kerk in Epse en beleef een 1 ste yogales Gorssel! In een yogales genieten we van mindfulness, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en asana’s. Je bent bij mij van harte welkom voor een gratis proefles.

Voor meer informatie over je 1 ste yogales, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl.

Per 1 november 2022 is de kerk in Epse verkocht. Helaas houdt de spiritualiteit op in deze kerk. De yogalessen zijn verhuisd naar de Ichtus kerk In Colmschate. Elke maandag om 19.30 uur welkom in deze mooie kerk.