1.50 meter yoga

1.50 meter yoga in Deventer, volkomen safe dus

1.50 meter yoga, wij waren er al klaar voor. De afgelopen maand hebben wij een protocol gemaakt voor c virus safe yoga. In samenwerking met veel verschillende instanties en personen kunnen wij weer denken aan yoga met elkaar. Het energieveld is toch mooier samen dan via online yoga.

1.50meteryoga met strikt protocol

Het is natuurlijk niet alleen yoga met een afstand van 1.5 meter, maar hier hoort ook een protocol bij. Iedere cursist ontvangt dit protocol.  De 1.50 meter yoga samen met een strikt protocol zorgen er voor dat jij veilig yoga kunt gaan doen. Wanneer de trage ambtelijke molens willen meewerken dan zijn wij er klaar voor. Meld je nu vast aan voor deze nieuwe yogavorm voor de toekomst. Er wordt yogales gegeven in grote zalen en de afstand is minimaal 1.50 meter

Deze yoga met 1.50  meter is bedacht door Yogaberry

Yogaberry verzorgt al bijna 35 jaar yoga in Deventer en omgeving. De 1.50 meter yoga is samen met vele deskundigen ontwikkeld. Vooral in deze tijd is yoga belangrijk en zinvol. Er leeft veel onrust in de wereld en angst. Yoga geeft je vertrouwen in je lichaam en verhoogt de immuniteit. Door yoga en meditatie kom je uit het denken en vanuit die andere energie ontstaan mooie dingen. Deze 1.50 meter yoga komt ook vanuit deze energie.

Deze 1.50meteryoga gaat samen met de chakra therapie

De afgelopen 30 jaar heb ik mij verdiept in de chakra therapie. Deze chakra therapie wordt toegepast bij de 1.50 meter yogalessen. We komen veel verschillende gevoelens tegen in deze onzekere tijden. Vanuit de chakraenergie kunnen we spanningen laten afvloeien, ons hart openen en de kracht van de LIEFDE voelen.

Buitenyoga met 1.50 meter afstand

We zitten nu in half april 2020 en het wordt volgens buienradar mooi weer de komende week. Vorige jaren gaf ik yoga buiten op verschillende mooie plekken buiten in Deventer en omgeving. Deze mooie paradijsjes zijn nu natuurlijk mooi wanneer we afstand moeten houden. Wanneer je je aanmeldt voor de yogalessen met 1.50 meter yoga dan ontvang je een mail wanneer het mogelijk is voor yoga buiten, rekening houdend met het weer.

1.50 meter yoga
Yoga bij Klein Noordijk met 1.50 meter

Wanneer 1.50 meter yogalessen?

Wij zijn momenteel druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten bij de 1.50 meter yoga. Meld jij je nu al aan voor de yoga van de toekomst, als nieuwe cursist,  dan ontvang je als welkomstgeschenk een mooi yogaboek en een mindfulness boek. Alle yogalessen worden gehouden met 1.5 meter tot september 2022.